TV 2 ECHO

Fra kæresteråd til sprøjteshows – camgirlen ’Dirty Darling’ fortæller, hvad kunderne vil have

Birgitte Brogaards kunder har mange forskellige fantasier, men hun dømmer dem ikke.

Den ene dag er hun naboens datter. Den næste er hun domina.

Når den 26-årige webcammodel Birgitte Brogaard stempler ind på arbejde, udfører hun sine kunders seksuelle fantasier.

Birgitte Brogaard, som du kan møde i Echo Dox-serien ’Dirty Darling fra Thy’, har i løbet af sine fem år som webcam-model fået et tæt bånd til mange af sine kunder. Og ikke mindst fået et indblik i de seksuelle lyster, der ikke altid kommer ud i det åbne.

Her fortæller hun om, hvem kunderne er, og hvad de vil have.

'Dirty Darling' fortæller, hvem hendes kunder er

Hvor gamle er kunderne?

De er fra 18 år, som de skal være, for at det er lovligt, til op i starten af 80'erne. Der er også kvinder derinde. Og par, som vil have, at jeg skal kigge på dem, mens de hygger sig.

Hvem er kunderne?

Det kan være alt fra en spinkel lille skoledreng, der er nervøs jomfru, til den store, pumpede Johnny Bravo-type. Og så er der advokattyper og lastbilchauffører, der gør det, mens de kører lastbil. Det er meget bredt.

Jeg har også haft en kvindelig handicaphjælper, der skrev, at hun sad med en beboer, der ikke kunne skrive, og ville høre, om jeg ville lave et show for ham. Det synes jeg også bare er fedt.

Hvad vil kunderne gerne have?

De vil gerne nå til en udløsning. Ej, det er forskelligt. Der er alt fra dem, der bare vil have et hyggeligt show eller en quickie, til dem, der vil have et langt sprøjteshow eller vil domineres eller dominere.

Der er også dem, der gerne vil snakke. Det er nok en fjerdedel af mine kunder. Vi kan snakke om alt muligt. Om mig og mine ting. Familie, hunde og uddannelse. Hvis det er en stamkunde, er det måske mere, hvad man har lavet siden sidst, og hvordan det går. Hvis det er en ny kunde, vil de gerne fortælle hele deres livshistorie. Mange går selv med problemer, og der er mange, der stiller spørgsmål om deres kærester og vil have råd.

Hvilke lyster og fantasier har kunderne?

Der er rigtig mange, der tænder på eksempelvis dametøj. Og der er især mange mænd, der tænder på selvsiddende strømper og hofteholdere. Eller assrimming (at blive slikket i numsen, red.), at få smæk i numsen, få suttet kugler eller at få leget lidt med deres numse. Men de kan bare ikke få sig selv til at sige det til kæresten.

Har dit arbejde påvirket din opfattelse af mænd?

Mit syn på mænd er ændret, efter jeg kom ind i denne her branche. Jeg dømmer ikke nogen, for folk må gøre, hvad de vil.

Nu kan jeg se, hvor udbredt det er (at bruge webcamporno, red.), og hvor mange der gør det i alle aldre. Om det så er unge fyre – single eller med kæreste – eller om det er familiefædre eller pensionister. Det er jo alle. Der er en masse lyster, der bliver holdt bag lukkede døre, fordi folk ikke tør stå frem med dem.

Er der kunder, som har lyster, der er ulovlige at udleve?

Ja, det har jeg oplevet mange gange. I programmet ’Børnelokkerne’ (dokumentarserie på TV 3, red.) kunne jeg genkende tre af brugernavnene. Hvis de har en fantasi om det her, så vil jeg hellere have, at de kommer ind til mig, end at de går ud og gør det ved en rigtig 13-årig pige, som ville blive mærket af det resten af livet. Man kan ikke fjerne lyst. Så hellere finde en måde, hvor de kan få tilfredsstillet den lyst, så de ikke får behov for at gå ud og gøre det i virkeligheden.