Samfund

Sjællandske betjente kaldt til København efter eksplosioner

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Betjente fra de øvrige sjællandske politikredse støtter Københavns Politi i forbindelse med efterforskningen af de aktuelle sager med eksplosioner.

Betjente fra hele Sjælland medvirker i den store politiindsats, som er indledt efter eksplosionerne i København den seneste uge.

Således er betjente fra de øvrige politikredse blevet trukket til området for at hjælpe med indsatsen. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor TV2 ØST.

Indsatsen omfatter blandt andet gående patruljer på gaden i den indre by, oplyser Københavns Politi på Twitter.

Efter eksplosionen sent tirsdag aften rettet mod Skattestyrelsen og mod Lokalpolitiet på Nørrebro natten til lørdag har politiet efterforsket sagen intensivt, og politiet har i den seneste sag offentliggjort flere billeder og en video af den mand, som menes at have anbragt sprængstof foran politistationen.

Sikkerhedsudvalg trådt sammen

Ingen er kommet noget alvorligt til som en følge af eksplosionerne i København. Sagen følges dog tæt af myndighederne – blandt andet er regeringens Sikkerhedsudvalg trådt sammen som følge af sprængningerne.

Der er sket store ødelæggelser som følge af de to eksplosioner i København. Tirsdag blev facaden på Skattestyrelsen knust af bomben, og omkring 200 ruder meldes knust efter eksplosionen på Nørrebro.

Københavns politi efterlyser stadig vidner, som har været i området for eksplosionerne natten til lørdag og tirsdag aften. Har du oplysninger i sagen så ring til politiet på telefon 1-1-4.