Samfund

Efterlyst kvinde fundet i live

En drone har været i luften for at hjælpe politiet i eftersøgningen af den 77-årige kvinde. Majbrit Bach / TV 2 Midtvest

Politiet frygtede, at kvinden havde fået det dårligt på en gåtur og ledte efter hende med blandt andet hunde, helikopter, fly og drone.

En 77-årig efterlyst kvinde er fundet i live og har det ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efter omstændighederne godt, oplyser politiet på Twitter.

Politiet efterlyste søndag formiddag Else Margrethe Petersen, der sidst var set på sin bopæl på Skolebakken 11 i Munke Bjergby på Vestsjælland. Det var ifølge den vagthavende ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en borger i Munke-Bjergby, der fandt kvinden.

- En borger ser hende stå ved kirken i byen. Hun bliver lige nu tilset af en lægeambulance, fordi hun er nedkølet. Det var koldt i nat, siger Kent Edvardsen.

Kvinden blev fundet på Kirkebakken, der ligger cirka to kilometer fra kvindens hjem.

Ægtemand vågnede, og kvinden var væk

Vagthavende ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Kent Edvardsen, oplyste til TV 2, at kvinden ifølge sin mand gik i seng ved midnat, men at hun var væk, da manden vågnede mellem klokken 05:30 og 06.00 søndag morgen.

Politiet var bekymret for, om kvinden havde fået det dårligt på en gåtur og ledte efter hende med hunde, patruljer, helikopter, fly og drone.

Politiet takker på Twitter mange gange for hjælpen fra familie, omkringboende og medier.