Kvinde fundet død ved voldgrav i Fredericia

Politiet er i den tidlige del af efterforskningen.

Politiet undersøger torsdag et mistænkeligt dødsfald, efter at en forbipasserende fandt et kvindelig liggende i en mindre sø tæt ved voldgraven i Fredericia.

Det oplyser vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi.

- Vi er til stede i området, og vi betragter det som mistænkeligt, siger han.

Overfor TV 2 uddyber Halfdan Kramer hvorfor, at politiet betragter det som mistænkeligt:

- Når der bliver fundet en livløs person på et offentligt areal, og ingen har set, hvordan vedkommende er kommet dertil, betragter vi det som mistænkeligt, siger han.

Borgere fandt liget

Det var en tilfældig borger, der kontaktede politiet klokken 11.25, da vedkommende fandt den livløse krop i voldanlægget mellem Prinsens Port og Danmarks Port i Fredericia.

Kort tid efter ankom politiet og redningspersonalet, som erklærede kvinden for død.

Vagtchefen understreger overfor TV 2, at politiet er i en tidlig fase af efterforskningen, og han kan derfor ikke sige noget om, hvorvidt kvinden er blevet dræbt.

De næste timer vil blive brugt på efterforskning.

- Vi kan slet ikke sige noget om, hvorvidt der er tale om en ulykke eller forbrydelse. Det er alt for tidligt, siger Halfdan Kramer.

Halfdan Kramer fortæller, at vejen Danmarks Port kan have nogle trafikale udfordringer de næste timer, da politiet endnu ikke har en tidshorisont for deres arbejde.

Politiets arbejde består blandt andet i at identificere kvinden. Der kan derfor heller ikke oplyses noget om kvindes alder endnu, siger vagtchefen.