Samfund

24syv-direktør har fået nyt job

Jørgen Ramskov har været direktør i Radio24syv, siden stationen gik i luften for første gang i 2011. 

Radio24syv-direktør Jørgen Ramskov har fundet nyt job.

Han skal være direktør for Producentforeningen. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

- Vi har naturligvis store forventninger til ham og er glade for at have ham ombord, når arbejdet med blandt andet at sikre rettigheder samt forbedre producenternes generelle produktionsvilkår skal kæmpes videre, siger formand for Producentforeningens bestyrelse, Fredrik Hillerbrand, i pressemeddelelsen.

Ramskov: Film- og tv-branchen sprudler

Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske producenter af film, tv og spil.

Jørgen Ramskov tiltræder sin nye stilling, så snart han er færdig med sine opgaver hos Radio24Syv, dog senest 1. november 2019. Og den snart forhenværende administerende direktør for Radio24syv er klar til at kaste sig over opgaven.

- Der er sprudlende aktivitet i film- og tv-branchen, og vækstpotentialet for spil er enormt, siger Jørgen Ramskov i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at hans ambition med arbejdet er at samle og forene både producenter og fagligheder, så hele branchen i fremtiden vil stå endnu stærkere.

Direktør siden starten for Radio24syv

Jørgen Ramskov har været direktør i Radio24syv, siden stationen gik i luften for første gang i 2011.

Radiostationens fremtid er omdiskuteret. I forbindelse med en politiske aftale om udbuddet af den FM-kanal, som Radio24syv sender på, er det besluttet, at mindst 70 procent af de redaktionelle medarbejdere skal være ansat mindst 110 kilometer fra København.

På de vilkår ønskede stationen ikke at byde.

Afstanden var et politisk krav fra Dansk Folkeparti, der siden har åbnet for, at Radio24syv kan få støtte i en overgangsperiode, hvis stationen vinder en plads på en af de digitale DAB-kanaler.