Bestseller-ejer takker for den hjertevarme, familien har modtaget

I en sms takkede Anders Holch Povlsen og hustruen Anne fremmødte ved en mindehøjtidelighed på Brande Torv.

Anders Holch Povlsen og hustruen Anne sendte torsdag en tak til de 700 borgere, der var mødt op til en mindehøjtidelighed på Brande Torv.

Her læste præst Arne Holst-Larsen en sms op fra det danske par, der mistede tre af parrets fire børn ved bombeangrebet i Sri Lanka påskedag.

- Vi sender jer de kærligste hilsner, kærligste tanker og er dybt taknemmelige over al den hjertevarme, vi har modtaget de seneste dage, stod der ifølge Herning Folkeblad.

- Tabet af vores elskede børn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegribeligt.

Sange og stilhed

Ved mindehøjtideligheden blev der med accept fra familien uddelt fakler, sunget fællessang og holdt to minutters stilhed for alle ofre og pårørende.

Omkring 253 mennesker mistede livet ved angrebene i Sri Lanka på påskedag 21. april. Samtidig blev flere hundrede sårede.

Bestseller-ejerens børn mistede livet, da to bomber eksploderede på Hotel Shangri-La i Colombo.

Vil komme igennem det sammen

Det er første gang, at familien udtaler sig efter angrebet.

- Med de mange dejlige mennesker vi har omkring os, nære venner, dygtige kolleger og vores kærlige familie, vil vi sammen komme igennem det. Vi sætter umådelig stor pris på den medmenneskelighed, der også vises i Brande i aften - over for ikke kun vores familie og børn, men over for alle ofrene for de grusomme handlinger på Sri Lanka. Anders & Anne, lyder det i sms-beskeden.

Omkring  700 borgere var mødt op til en mindehøjtidelighed på Brande Torv.
Omkring 700 borgere var mødt op til en mindehøjtidelighed på Brande Torv. Foto: Jesper Bach Thomsen / TV Midtvest

Mindehøjtideligheden blev afsluttet med Eric Claptons sang 'Tears in Heaven'.

I byen Stavtrup blev der også afholdt mindehøjtidelighed. Her gik flere tusinde mennesker fra den lokale Rema 1000 til gårdspladsen på Constantinsborg, hvor familien bor.