Samfund

Her er de sjoveste aprilsnarre fra udlandet

Nu kan du med et klik springe sexscener i film over, hvis du ser tv med familien, skriver BBC.  Shutterstock / Shutterstock

Udenlandske medier verden over bringer i dag opdigtede nyheder.

1. april er en dag, hvor man skal væbne sig med en vis skepsis, når man støder på en forunderlig nyhedshistorie.

Det kan nemlig være en aprilsnar. En tradition, som mange udenlandske medier og virksomheder også praktiserer.

McDonalds laver pickles-burger

Nogle piller altid de syltede agurker ud af deres McDonalds-burgere, og lige netop de forskellige holdninger til pickles har McDonalds i Australien taget til sig.

De har annonceret, at de sender en McPickle på markedet. En burger, hvor bøffen er byttet ud med syltede agurker.

Mange begejstrede brugere blev slemt skuffet, da det gik op for dem, at det bare var en aprilsnar.

Storbritannien ude af Melodi Grand Prix

Hvis Storbritannien ikke vil være en del af EU, kan de heller ikke være en del af Eurovision, skriver britiske Express.

- Det er med et tungt hjerte, at vi har besluttet, at Storbritannien ikke længere kan være med i Eurovision, siger chefen for L’Institute de Eurovision Song til mediet.

Spring sexscenerne over

De fleste kender til de pinlige øjeblikke, der kan opstå, når man ser en film med familien, og der pludselig ruller en hed sexscene over skærmen.

BBC iPlayer har løsningen. Med den nye funktion "Skip the sex" gør de det muligt at springe sexscenerne over, hvis de skaber trykket stemning i stuerne.

Slut med at lyve om sin højde

Dating-appen Tinder vil have mere ærlighed i datingprofilerne. De skriver i en pressemeddelelse, at de har opfundet løsningen på problematikken, hvor mænd lyver sig højere end de i virkeligheden er.

De har opfundet en højdemåler, der kan vurdere din reelle højde ud fra et enkelt billede. Det eneste, det kræver, er blot, at du stiller dig foran en kendt bygning – så gør teknologien resten, og din profil vil få et lille ikon, der viser, at din højde er verificeret.

Find min legoklods

Lego har opfundet den uundværlige funktion ’Find my brick’. På Twitter har firmaet lagt et billede op af en app, der kan hjælpe dig til at finde lige den farve legoklods, du leder efter i bunken.

Fra Norge til Sverige i skilift

Hos vores nordiske naboer har de haft gang i en grænseoverskridende aprilsnar. Skivirksomheden SkiStar skriver på Facebook, at de vil bygge en 45 kilometer lang gondollift, som gør det muligt for skiløbere at rejse mellem skisportsstederne Trysil i Norge og Sälen i Sverige.

Med cirka en månad kvar av skidsäsongen släpper vi en av våra mest spektakulära nyheter någonsin! Norges och Sveriges...

Posted by SkiStar on Sunday, March 31, 2019

Statue af dansk fodboldspiller

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen stjal billedet, da RB Leipzig lørdag smadrede Hertha Berlin 5-0 i Bundesligaen.

Hans klub er så stolte af deres første hattrick i Bundesligaen nogensinde, at de har fået lavet en buste af Yussuf Poulsens ansigt.

- Looking good, Yussi, skriver klubben på Twitter.

Fangede du ikke dagens danske aprilsnarre, kan du se dem her.