Kendt Matador-villa sat til salg

16x9
I serien 'Matador' bor Mads Andersen-Skjern med sin kone, Ingeborg Andersen-Skjern, og deres tre børn Daniel, Ellen og Erik. Foto: Claus Borg & Partner / Privat

Prisen har ikke noget med husets medvirken i den folkekære serie at gøre, siger ejendomsmægler.

Det var her, Agnes Jensen styrtede henover gårdspladsen, da hendes søn var faldet i branddammen, og det var her, at patriark Skjern så sin søn på bådebroen i et uterligt knus med sin franske ven i den folkekære serie 'Matador'.

Men nu skrives der ny historie for den driftige erhvervsmand Mads Andersen-Skjerns 'tidligere' ejendom.

Den ikoniske liebhaverbolig er lige nu sat til salg for 52.500.000 kroner.

Boligen er sat til salg for 52.500.000 kroner.
Boligen er sat til salg for 52.500.000 kroner. Foto: Claus Borg & Partner / Privatfoto

Men ifølge ejendomsmægler og partner i Claus Borg & Partner Søren Heilesen har den svimlende pris intet at gøre med husets optræden i den populære serie.

- Selvfølgelig giver det opmærksomhed, og det er vi glade for. Men prisen skyldes husets kvalitet, størrelsen og ikke mindst den uovertrufne beliggenhed, siger han til TV 2.

Boligen ligger på Dronninggårds Allé på Holtes højeste punkt med udsigt over Furesøen, og den velvoksne pris betyder ifølge boliga.dk, at ejendommen er blandt de fem dyreste boliger til salg i Danmark lige nu.

'Matador'

'Matador'-fans og -seere stiftede første gang bekendtskab med boligen, da Mads Andersen-Skjern i serien køber den uden sin kone, Ingeborg Andersen-Skjerns, vidende.

Boligen ligger på Dronninggårds Allés højeste punkt.
Boligen ligger på Dronninggårds Allés højeste punkt. Foto: Claus Borg & Partner / Privatfoto

Herefter slog ægteparret sig ned i den overdådige bolig med børnene Daniel, Ellen og Erik.

I 2011 købte tidligere administrerende direktør i Novo Nordisk Mads Øvlisen boligen.

I 2011 købte tidligere administrerende direktør i Novo Nordisk Mads Øvlisen boligen.
I 2011 købte tidligere administrerende direktør i Novo Nordisk Mads Øvlisen boligen. Foto: Claus Borg & Partner / Privatfoto

For pengene får den kommende ejer blandt andet 435 kvadratmeter bolig, en 13.000 kvadratmeter stor grund med bådebro, privat tennisbane og en knap 200 kvadratmeter stor kælder, der er indrettet med gildesal og vinkælder.

Villaen blev bygget i 1919 i klassisk palæstil med pudsede facader og sortglaseret tegltag. Den indeholder 11 værelser, deriblandt en stor sittinghall med pejs og havestue ud mod Furesøen - eller Korsbæk Fjord, alt efter temperament.

Villaen blev bygget i 1919 i klassisk palæstil med pudsede facader og sortglaceret tegltag.
Villaen blev bygget i 1919 i klassisk palæstil med pudsede facader og sortglaceret tegltag. Foto: Claus Borg & Partner / Privatfoto