Samfund

Politiet bekræfter: Lig fundet i Aarhus Havn var Steffen Dam Jensen

Steffen Dam Jensen har været forsvundet siden en julefrokost i december 2018.

Den person, der i lørdags blev fundet livløs i Aarhus Havn, er blevet identificeret som værende den 27-årige Steffen Dam Jensen. Det oplyser Østjyllands Politi.

Steffen Dam Jensen forsvandt natten til 1. december 2018 efter en julefrokost i Aarhus midtby og har siden været genstand for en intens eftersøgning.

I lørdags fik politiet en anmeldelse om, at der var fundet en livløs person i havneområdet ud for Aarhus Ø, og nu har et ligsyn fastslået, at det var Steffen Dam Jensen.

Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at han har været udsat for en forbrydelse. De pårørende er blevet underrettet. 

Borger så noget drive i vandet

Det var en borger, der lørdag formiddag henvendte sig til Østjyllands Politi, efter pågældende havde set noget, der kunne være en person, drive i vandet ud for Aarhus Ø. 

- Vi sender betjente afsted, og der bliver sendt en helikopter i luften, som finder en livløs person i vandet. Personen bliver bjærget og fløjet til Skejby (Aarhus Universitetshospital red.), fortalte vagtchef hos Østjyllands Politi Martin Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Det var på daværende tidspunkt ikke muligt at se, om der var tale om en kvinde eller en mand, men der var sikre dødstegn, lød det. 

Nu har politiet fastslået, at der er tale om Steffen Dam Jensen.

Forsvandt efter julefrokost 

Den 27-årige mand har været forsvundet siden han 1. december var til julefrokost på restauranten Lava på Åboulevarden i Aarhus. Om natten gik han ud for at købe cigaretter, men vendte aldrig tilbage. 

Siden har både politi, familie og frivillige flere gange været ude og lede efter ham. 

Eftersøgningen har hovedsageligt haft fokus på Aarhus Havn, da både politi og familie frygtede, han kunne være faldet i. Det har nu vist sig at være en korrekt antagelse.