Samfund

Skole holder åbent hele weekenden efter dødsulykke

Ledelse og psykologer vil tage sig af forældre, børn og medarbejdere weekenden igennem.

4. marts 2019 oplyste politiet i en pressemeddelelse, at den omkomne pige var ni år og ikke ti år, som de først havde meldt ud. Det er derfor rettet i artiklen.

En ni-årig pige er blevet dræbt ved en ulykke ved Gug Skole i Aalborg, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Pigen befandt sig i et buskads nær skolen, da hun blev påkørt af en traktor med monteret buskrydder. Den var i færd med at foretage arbejde på skolens område, da ulykken skete. Traktoren blev ført af en 23-årig mand.

Politi og redningsmandskab blev omgående sendt til stedet, men kunne konstatere, at den ni-årige var afgået ved døden.

Pigens pårørende er underrettet, oplyser Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi er nu i gang med at undersøge omstændighederne omkring ulykken.

- De nærmere omstændigheder er vi lige nu ved at efterforske. Derfor er det begrænset, hvad vi kan udtale os om på nuværende tidspunkt. Vores arbejde er lige nu at få undersøgt, hvordan ulykken er sket, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi, ifølge pressemeddelelsen.

- Vi er i gang med at finde ud af, om der er nogen, der har set noget, siger Anders Uhrskov til TV 2. Han oplyser, at Arbejdstilsynet er tilkaldt.

Pigen var elev på Gug Skole, og skolens ledelse håndterer nu personale og elever, oplyser vicepolitiinspektøren.

Skole holder åbent i weekenden

Gug Skole holder åbent for forældre og lærere i løbet af weekenden. Det fortæller konstitueret skoledirektør i Aalborg Kommune Jakob Ryttersgaard.

 - I weekenden holder vi skolen åben, hvor ledelse og psykologer er til stede på skolen fra 9 til 16. Så har forældre, børn og medarbejdere mulighed for at komme herned, hvis de enten har behov for at snakke med en psykolog eller at komme i dialog med skolen på anden vis, siger han.