Samfund

Michael Jackson gør comeback i Rødovre Centrum

Centeret har modtaget mange rasende henvendelser, siger direktøren i storcenteret.

Det har trukket opmærksomhed fra hele verden, at en Michael Jackson-figur af voks forleden blev fjernet fra en udstilling i storcenteret Rødovre Centrum.

Men nu står den der igen, som det kan ses på billedet: 

Michael Jackson er tilbage i Rødovre Centrum.

Kontroversen om Jackson-statuen tager udgangspunkt i udstillingen 'Vinterferie med verdensstjerner,' som skulle have trukket børnefamilier til centeret i ferieugen.

Men på grund af 15 klager fra netop familier med børn besluttede centeret at fjerne voksfiguren og erstatte den med en af Brad Pitt. 

Det mødte imidlertid kritik på Facebook, og tirsdag eftermiddag lavede Rødovre Centrum en regulær kovending og meldte ud, at figuren ville vende tilbage. 

Voksfiguren af Michael Jackson bliver en del af vinterudstillingen i Rødovre Centrum Rødovre Centrum har fundet, at det...

Posted by Rødovre Centrum on Tuesday, February 12, 2019

Henvendelser fra hele verden

Direktøren i Rødovre Centrum, Jesper Andreassen, siger onsdag til TV 2, at han gerne ville have været sagen foruden. At det overhovedet kunne ske, begrunder han blandt andet med, at han var på vinterferie, da beslutningen blev truffet. 

- Der har været rigtig mange rasende kunder og henvendelser fra hele verden, udtaler han foran den genoprejste voksfigur i Rødovre Centrum.

Jesper Andreassen indrømmer, at det var en fejl, at den overhovedet blev fjernet i første omgang. 

Rosende ord til centeret

Det er tilsyneladende en undskyldning, som har fået danskerne til at give centeret rosende ord med på vejen.

- I får et hjerte fra mig, fordi i turde at erkende jeres fejl. Det er sjældent set i disse tider. Det er stort, skriver Facebook-brugeren Deniz A. Yüksel. 

- Klog beslutning. jeg var lige ved at føle at jeg blev krænket da I fjernede voksfiguren af King og Pop. husk på han blev ALDRIG dømt for noget....., skriver en anden bruger med navnet Lene Jeppesen.

Det afdøde popikon, der blandt andet står bag nogle af de bedst sælgende albums i verdenshistorien, er i søgelyset på grund af en ny dokumentar, der sætter ild til gamle beskyldninger om seksuelle overgreb på børn. 

Dokumentaren 'Leaving Neverland' kan ses på HBO fra 4. marts.