Samfund

Politiet eftersøger lille pige og hendes gravide mor

25-årige Ezwti Ghebrehiwet Tkue fra Eritrea er gravid i sjette måned. Hendes halvandet år gamle datter Elyana er også forsvundet.

Halvandet år gamle Elyana, kaldet Ellie, og hendes 25-årige mor Ezwti Ghebrehiwet Tkue, der er gravid i sjette måned, er forsvundet fra deres bopæl i Aalborg, og nu beder Nordjyllands Politi om hjælp til at finde dem.

Halvandet år gamle Ellie er multiallergiker og er derfor medicinkrævende, oplyser politiet.

- De er gået fra deres adresse i Aalborg, og det frygtes at kvinden ikke på forsvarlig vis kan tage vare på barnet, skriver Nordjyllands Politi lørdag aften i en pressemeddelelse.

Tidligt søndag morgen oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi, at man stadig leder efter kvinden og hendes datter.

Nordjyllands Politi beskriver Ezwti Ghebrehiwet Tkue som en 25-årig kvinde. Hun er af eritreansk afstamning og har kort, mørkt afrohår. Hun benytter parykker og er almindelig til robust af bygning.

Hun er gravid i sjette måned og cirka 168 centimeter høj. Da hun forsvandt, var hun iført en lysebrun/beige tynd, lettere vatteret overgangsjakke med bindebånd og løbesko.

Datter er multiallergiker

Hendes datter, Elyana Aron Mussie, beskriver politiet som dansktalende, halvandet år gammel. Hun er af eritreansk afstamning, har mørkt afrohår og er cirka 90 centimeter høj. Hun vejer cirka 11 kilo. Hun er multiallergiker og derfor medicinkrævende.

Da hun forsvandt, var hun iført lyselilla strømpebukser, lyselilla langærmet trøje af mærket Pomp de Lux, lyselilla kjole med sølvglimmer af chiffon, også af mærket Pomp de Lux. Hun har kaldenavnet Ellie.

Den lille pige og hendes mor forsvandt fra hjemmet i Aalborg lørdag eftermiddag.

Hvis man har set kvinden, eller ved hvor hun opholder sig, bedes man kontakte politiet på telefon 114.