Tidligere supermodel Sille Lundquist er død

16x9
Sille Lundquist blev 47 år. Foto: Sisse Stroyer / Scanpix Denmark

Sille Lundquist havde i 1997 en kort optræden i en James Bond-film.

Den tidligere danske topmodel Sille Lundquist døde søndag. Det skriver hendes datter på Facebook. Hun blev 47 år.

- Min mor er min solstråle, min engel og min kærlighed. Jeg kan ikke med ord beskrive, hvor ufatteligt ulykkelig jeg er lige nu, men vores kærlighed til hinanden er så stor, så jeg ved, at siden jeg kan elske en så meget, så kan jeg også blive glad igen, for det ved jeg, at min mor gerne ville have, skriver Anouska Lundquist.

Sille Lundquist begyndte sin modelkarriere i den italienske modeby Milano i 1988 og fortsatte som model i 11 år, skriver Ekstra Bladet.

Hun nåede også at arbejde i New York og Paris, skriver Jyllands-Posten, og hun har været på forsiden af modemagasinet Elle og arbejdet for mærker som Triumph, Nivea og Femilet.

Hun havde også en meget kort optræden i James Bond-filmen 'Tomorrow never dies' fra 1997, hvor hun var en af de tre kvinder, der var med i åbningssekvensen. I samme film var en anden dansker, Cecilie Thomsen, på rollelisten.

Sille Lundquist har på sociale medier været åben om, at hun fik behandling for kræft. Familien har dog ikke oplyst årsagen til hendes død.