Samfund

Guns N' Roses kommer til Danmark

Axl Rose vokal vil kunne høres over Dyreskuepladsen i Odense til næste år, hvor bandet besøger Danmark.

Rockbandet Guns N' Roses kommer til Odense næste år.

Bandet lægger vejen forbi det fynske, som en del af deres "Not In This Lifetime Tour".

Koncerten finder sted på Dyreskuepladsen i Odense 6. juni 2018, skriver Livenation i en pressemeddelelse.

Det ikoniske rockband holder højt tempo i 2018, hvor de spiller i alt 12 stadionkoncerter på tværs af Europa og er hovednavn på flere festivaler.

Koncerterne begynder 3. juni 2018 på Berlins Olympiastadion og herefter fortsætter det med shows i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Italien, Belgien, Spanien, Holland, Polen, Estland, Norge, Sverige samt flere shows i Tyskland.

Billetsalget starter torsdag den 16. november klokken 10.00.

Allerede i år haft danske fans haft mulighed for at se "Not In This Lifetime Tour", da Guns N'Roses lagde vejen forbi Telia Parken en tirsdag aften i juni.

Her fik bandet ros for en veloplagt optræden af de aldrende rockikoner, men koncerten blev samtidig kritiseret for at have været præget af en dårlig akustik.

Den del bliver der dog mulighed for at råde bod på, når bandet kommer til Odense til næste år.

Guns N' Roses blev dannet i 1985 og udgav i 1987 deres debutalbum "Appetite For Destruction" - den bedst sælgende debutplade i USA nogensinde, der solgte 30 millioner eksemplarer på verdensplan.

Siden har de udgivet seks studiealbum og Axl Rose (vokal, klaver), Duff McKagan (bas), Slash (lead guitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmeguitar), Frank Ferrer (trommer), og Melissa Reese (keyboard) er fortsat med at turnere.