Samfund

SF-politiker flashede foran DF's Alex Ahrendtsen

DF-politiker Alex Ahrendtsen gav søndag udtryk for, at venstreorienterede kvinder er styret af deres seksuelle lyster. I dag fik han så syn for sagen.

Venstreorienterede kvinder går kun op i ”menstruationscykler” og caffe latte-sager - og så er en undertrykt seksuel drift og en Fifty Shades of Grey-fantasi skyld i, at de byder flygtninge velkomne til Danmark.

Sådan lød den kontante melding søndag fra Dansk Folkepartis kulturordfører og folkeskoleordfører samt medlem af Folketinget, Alex Ahrendtsen, i et debatindlæg på Fyens.dk.

Her til aften fik Alex Ahrendtsen så svar på tiltale, da den kvindelige SF-borgmester i København, Ninna Thomsen, åbnede sin jakke og flashede foran DF-politikeren ved et møde i Kommunernes Landsforening.

Ninna Thomsen valgte efterfølgende at tweete et billede af episoden med teksten: ”Har lige flashed foran DFs Alex Ahrendtsen på #kltop17. Beklager - sådan er venstrefløjens kvinder” efterfulgt af en smiley.

Det har til aften ikke været muligt at få en kommentar fra Ninna Thomsen, men over for Avisen.dk bekræfter hun, at hun havde en bluse på under habitjakken.

Alex Ahrendtsen, blev ikke så lidt overrasket, da Ninna Thomsen uventet stod foran scenen og åbnede sin habitjakke:

- Jeg blev befippet. Hvorfor står hun der? Hun har jo tøj på indenunder.

Alex Ahrendtsen gav efter hændelsen et knus til sin politiske kollega på venstrefløjen.

- Jeg synes faktisk, det var sjovt. Hun havde humor, siger han til Avisen.dk.