Samfund

OVERBLIK: Sådan påvirker Urd trafikken tirsdag

Stormen Urd giver store problemer i det meste af landet. Få et overblik over de trafikale konsekvenser her.

Store dele af landet er ramt af stormen Urd, og det påvirker trafikken flere steder. 

Her følger et overblik over hvordan stormen tirsdag påvirker trafikken. Udover de nævnte ting er en lang række mindre veje rundt om i landet spærret på grund af oversvømmelser og væltede træer.

Sjælland, Fyn og øerne

* Det træ, der har revet en køreledning ned ved Borup, er nu fjernet. Det oplyser Banedanmark. Der er stadig store forsinkelser og en del aflyste regionaltog på Sjælland. DSB forventer, at aflysningerne varer frem til cirka klokken 15.00. Regionaltogene, der stopper på Viby Sj., Borup, Trekroner og Hedehusene stationer er aflyst. Andre tog stopper i stedet. Derudover kører der kun tog en gang i timen mellem Nykøbing F og København.

* Scandlines har genoptaget sejlplanen på Gedser og Rostock fra klokken 13. Der indsættes desuden en ekstra overfart fra begge havne klokken 23.00. Færgerne mellem Rødby og Puttgarden sejler efter planen. 

* Der er ingen restriktioner på Øresundsbroen, Storbæltsbroen og Farøbroen, efter at kørsel med vindfølsomme køretøjer blev frarådet på grund af den kraftige blæst. 

Jylland

* Der er stadig længere rejsetid mellem Fredericia og Aalborg på op til en halv time. Det har varet det meste af dagen og skyldes eftervirkninger fra nattens storm.