Anmeldere: Rihanna jappede sig igennem Smukfest-koncert

Popstjernen Rihanna spillede onsdag aften hit efter hit på Smukfest, men at dømme ud fra anmeldelserne af koncerten var netop antallet af sange med ti

- Hastværk er som bekendt ofte lastværk. Hverken Rihanna selv eller publikum kunne nemlig helt følge med sætlistens høje pace. Det saboterede koncertens flow, at vi død og pine skulle runde alle de brudstykker af sange på den meget korte tid, skriver Berlingske og giver tre ud af seks stjerner.

Sangeren fra Barbados får hos BT blot to stjerner og kritiseres igen for at jappe sig igennem seancen på Bøgescenen.

Blandt andet foregik sangene "Live Your life", "Run this Town" og "All of The Lights" ifølge anmelderen "i et lyntempo af et medley".

Ikke godt nok til provinsdiskotek

- Hvis jeg havde ejet en Crazy Daisy i en provinsby og dj'en havde leveret sådan en omgang, var personen blevet kylet på porten så hurtigt, at vedkommende ikke engang kunne nå at drikke sin Mokai færdig, lyder det i anmeldelsen.

Musikmagasinet Gaffa giver tre stjerner og kalder også det opskruede tempo for "underligt utilfredsstillende".

Ekstra Bladet anmelder koncerten under overskriften: "Håbløst: Rihanna helt væk i skoven".

- Da hun endelig dukkede op efter en halv times forsinkelse (bare for at understrege diva-statussen), så gav hun en forestilling, der bedømt som show var decideret pauvert og hørt som livekoncert var en ren parodi, hedder det i den tostjernede anmeldelse.