Samfund

Dumpede test på kursus: Tove fyret efter 39 år

Tove Salling Jensen er ligesom 15 andre ansatte i Københavns Kommune blevet fyret efter et kursus. Helt urimeligt, mener hun.

57-årige Tove Salling Jensen undrede sig, da hun i december 2015 blev udpeget til et kompetenceforløb i Københavns Kommune.

Siden august 1977 har hun været ansat i kommunen, og i de sidste 26 år har hun arbejdet koncentreret med økonomi og regnskab under Center for Finans.

- Jeg føler, at jeg stadig har de nødvendige kompetencer til at udføre mit job, siger Tove Salling Jensen til TV 2.

Men det var Københavns Kommune ikke enig i.

En optimering af en række processer på regnskabsområdet var nemlig årsag til, at Tove Salling Jensen blev peget ud til kurset.

Ifølge Ivan Kristoffersen, der er direktør for Koncernservice, som ligger under kommunens økonomiforvaltning, havde en række medarbejdere - herunder Tove Salling Jensen - "et ekstraordinært behov for kompetenceudvikling", hvis de skulle matche kommunens kompetencekrav. Det skriver han til avisen.dk.

Her godt et halvt år efter står Tove Salling Jensen uden et job. Sammen med 15 andre regnskabsmedarbejdere i Københavns Kommune er hun blevet fyret. Medarbejderne blev afskediget, fordi de ikke bestod den afsluttende test på kurset. Og dermed ikke kunne leve op til kommunens krav.

Fyret medarbejder: Jeg gik helt i sort

- Det er helt urimeligt. Nu har jeg fået stemplet, at jeg er uduelig. At jeg ikke har nogen kompetencer. Det er fuldstændig malplaceret, siger Tove Salling Jensen til TV 2.

Hun frygter, at Københavns Kommune bevidst har udpeget medarbejderne, de gerne ville have afskediget til kurset. 

- Sværhedsgraden steg markant lige op til den sidste test. Det var umuligt at løse alle opgaver inden for de tre timer, der var stillet an. Det blev for omfattende, siger Tove Salling Jensen og tilføjer:

- Jeg gik helt i sort undervejs. Der var ingenting, som gav mening. Jeg måtte udenfor for at berolige mig selv.

I alt deltog 20 ansatte i kurset, der blev afviklet af konsulentfirmaet Deloitte. Det endte med, at 16 ud af de 20 kursister, der i april tog den afsluttende test, dumpede, mens fire ansatte, der i årevis havde arbejdet med opgaver som dem, der indgik i prøven, bestod.

Mistet troen på sig selv

Tove Salling Jensen vidste ikke, at et dårligt resultat til den afsluttende test ville være lig med en fyring. Det var først to uger inden testen, hun fik beskeden. Hvis hun havde vidst det, havde hun søgt efter nye jobs.

- Det var de kloge, der gjorde det. De fik ikke stemplet på sig, at de ikke kunne noget som helst. Jeg ville ønske, at jeg havde gjort det, hvis jeg kendte konsekvensen, siger Tove Stilling Jensen.

I dag har den fyrede regnskabsmedarbejder søgt psykologhjælp. Tove Stilling Jensen har mistet troen på, at hun kan gå ud og søge et job og samtidig starte på et nyt job, uden at have tanken om ingen kvalifikationer i baghovedet.

- Når du i fem måneder er blevet slået i hovedet med, at du er for dum til at være her, så påvirker det en. Jeg vil stadig påstå, det ikke passer. Men når de bliver ved med at dunke dig i hovedet, kommer hurtigt i tvivl, siger hun og tilføjer:

- Jeg skal have min tro tilbage.

Københavns Kommune afviser at have gjort noget forkert. Sagen har fået HK Kommunal Hovedstaden til at lægge sag an mod Københavns Kommune. 

- Det her en skrækkelig sag. Jeg har aldrig i mine 15 år som formand oplevet noget lignende i nogle af de 28 kommuner, som jeg har kendskab til, siger Winnie Axelsen, som er formand for HK Kommunal Hovedstaden, til avisen.dk.