Samfund

Regnen driller kæmpekoncert i Parken

Det heftige regnvejr får arrangørerne til at overdække Telia Parken inden tirsdagens koncert med Coldplay.

Koncertgængere behøver ikke frygte, at de drukner i regnen, når det britiske band Coldplay tirsdag aften spiller koncert i Telia Parken i København.

Arrangørerne af koncerten har, kort tid inden dørene åbnes, besluttet at overdække Parken. Det var ellers planen, at Coldplay skulle spille under åben himmel.

Taget skal skærme publikum for det våde vejr, som gennem dagen har sat sit præg på hovedstaden såvel som resten af landet.

Det oplyser arrangøren, Live Nation.

- Publikum har gennem hele dagen været bekymret for vejrudsigten, i forbindelse med at mange medier har haft overskrifter om skybrud under Coldplay.

- Og efter et langt produktionsmøde fandt vi sammen en løsning, så taget kunne rulles på, siger direktøren for Live Nation, Jesper Christensen, i et skriftligt svar.

DMI forventer imidlertid ikke, at regnvejret over København bliver voldsomt tirsdag aften. Og der er ikke udsigt til lyn og torden. Men der er god grund til at tage en paraply med til hjemturen, lyder det fra vagthavende meteorolog Frank Nielsen.

- I øjeblikket er der faktisk tørvejr over København. Men der er et lavtryk over Jylland, som bevæger sig mod Sjælland. Det er sådan lidt lusket. Så jeg forventer, at det begynder at regne igen, men ikke så kraftigt som tidligere på dagen.

- Der vil formentligt være tørvejr frem til klokken 20 eller 20.30, siger Frank Nielsen.

46.000 gæster kommer til aftenens koncert. Supportnavnet går på scenen klokken 19.30, mens Coldplay spiller fra cirka klokken 21.30 og halvanden til to timer frem.

Live Nation forventer at holde tidsplanen for selve koncerten, selv om dørene måtte åbne lidt senere end planlagt.

For at kunne overdække Parken er der blandt andet opsat tårne, der holder taget. Tårnene vil begrænse udsynet til hovedscenen for "et mindre antal sæder", lyder det fra arrangøren.

- Det er vurderet, at kun meget få gæster vil være generet af udsynet, og dem vil vi kunne hjælpe til nye sæder, siger direktør Jesper Christensen.

Også onsdag spiller Coldplay koncert i Telia Parken.