Samfund

Sådan ser det ud når 20.000 samles til firmafest

Solen står højt på himlen, musikken spiller og der er allerede godt gang i fadølsankeret ved Danmarks Største Firmafest.

20.000 mennesker fra hele landet er i dag samlet til Danmarks største firmafest i Årslev, hvor Dansk Supermarked har inviteret alt fra kassedamer til topchefer og butiksassistenter til en kæmpe fest. 

Og med et armbånd med 10 klip til kolde fadøl til hver medarbejder, er der lagt op til et brag af en firmafest, hvor også Christopher, Lukas Graham, Gnags, Shaka Loveless og Dizzy Mizz Lizzy sørger for underholdning på de to scener, som i dagens anledning er blevet sat op ved Dansk Supermarkeds hovedkvarter.

Festen varer hele 11 timer, og således er der både sørget for morgenmad, frokost og aftensmad til de 20.000 gæster. Yderligere 19.000 var inviterede, men mens nogle har meldt fra, er der andre som i stedet har måttet blive tilbage og passe de få Netto-butikker, der har åben på Grundlovsdag.

Og festen lukker i tide til at samtlige medarbejdere kan nå hjem i seng, inden den normale arbejdsdag starter igen mandag morgen.

Øverst i artiklen kan du se en stemningsvideo fra Danmarks største firmafest.

A post shared by Hampus Malmström (@thildir) on