Samfund

36-årig fængslet: Tvang kvinde til at have sex med over 100 mænd

En mand fra Bording har angiveligt tvunget en kvinde til at have sex med over 100 mænd.

En 36-årig mand fra Bording er mandag blevet varetægtsfængslet og sigtet for rufferi og trusler, det skriver Midtjyllands Avis. 

Manden har angiveligt tvunget en kvinde til at have sex med over 100 mænd. Det har han gjort sammen med to andre mænd. Den ene af de to andre mænd er fortsat ukendt og på fri fod og således blev grundlovsforhøret afholdt bag lukkede døre ved Retten i Viborg. 

Flere af de mænd, som havde sex med kvinden, er efterfølgende blevet truet med, at deres familier ville få besked om besøgene hos kvinden, hvis de ikke makkede ret. Mindst to familiefædre er blevet afpresset efter at have besøgt bordellet i Silkeborg midtby. Den ene har fortalt til politiet, hvordan han to gange blev afpresset til at betale over 5.000 kroner. 

Men politiet mener, at endnu flere mænd har været udsat for afpresning og derfor opfordrer politiet dem nu til at tage kontakt. 

- Vi ved, at det er en prekær situation. Men det er vigtigt for sagens efterforskning, at man tager kontakt til politiet, hvis man har været udsat for afpresning, siger politikommissær Bent Riber Nielsen til Midtjyllands Avis.