Danske Spil efterlyser tre danske millionærer

Danske Spil efterlyser nu tre danskere, der i weekenden blev millionærer, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. Den største gevinst snuppede e

Danske Spil efterlyser nu tre danskere, der i weekenden blev millionærer, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den største gevinst snuppede en københavner, da vedkommende lørdag aften som den eneste ramte de syv vindertal i Lotto. Det giver københavneren 11.310.627 kroner, og genvinsten er vundet på en fem ugers LynLotto-kupon, købt hos SuperBrugsen, Nordre Frihavnsgade 24, 2 København Ø.

Hver lørdag er der desuden lodtrækning blandt alle de rækker i Lotto, der giver præmier, om én mio. kroner. I lørdags var det en Plus abonnet, der kan se frem til millionen.

Økonomisk rådgivning
Men allerede fredag aften var en dansker heldig i Vejle i Eurojackpot. Ingen af de europæiske spillere kunne udløse førstepræmie-puljen, nu er der derfor 241 mio. kroner på højkant fredag. Men fem spillere deler andenpræmie-puljen, en af dem er altså dansk, og han vinder 1.575.110 kjroner på et lyn-spil købt hos Dagli' Brugsen. Højen Kirkevej 1, Vejle.

To af spillerne kan desuden få økonomisk rådgivning - Danske Spil tilbyder økonomisk rådgivning til alle spillere, der vinder over 1,5 mio. kroner. Men foreløbig har Danske Spil ikke hørt fra de tre vindere.

Her kan du se, hvad lottomillionærer typisk gør, når de har vundet den store gevinst: