TV 2's brugere efter vold mod elefant: Boykot Cirkus Arena

Boykot Cirkus Arena. Sådan er stemningen blandt mange af TV 2's Facebook-brugere, der har kommenteret historien om at Benny Bardino, direktør for C

Boykot Cirkus Arena.

Sådan er stemningen blandt mange af TV 2's Facebook-brugere, der har kommenteret historien om at Benny Bardino, direktør for Cirkus Arena, nu har erkendt, at det var en af de ansatte i Cirkus Arena, der slog en elefant med en stok inden elefanten gik amok og smadrede en bil i Karrebæksminde ved Næstved.

- Der er kun én måde at stoppe det sindssyge cirkus på, og det er IKKE at købe billetter! Ingen penge = ingen forestilling = ingen elefanter, skriver Silja Pedersen.

- Alle burde boykotte cirkus, så ingen dyr skulle leve for, at vi bare skal have noget at glo på, skriver Lise Bagge Østergaard.

- Jeg sætter ALDRIG mine ben i Arena. Håber fandeme andre gør det samme, skriver Tina Andersen.

- Mine børn kommer ALDRIG i cirkus, hvor det er dyr, der performer...SKAM JER CIRKUS, skriver Zenia Sophia Juul Pedersen.

- Boykot cirkus - ikke ok at tage ind og se dyr på den måde, de hører ikke hjemme i cirkus under så kummerlige forhold - elefanter er meget intelligente, så hvis folk droppede at tage i cirkus kunne det være det ikke var så attraktivt at holde elefanter op den måde, skriver Helene Buchholz Petersen.

- Mishandler I elefanterne i cirkus? Så skal vi måske have en dyreværnssag....... man slår ikke sine dyr. Glæder mig, til det bliver forbudt at have vilde dyr i cirkus, skriver Kirsten J. Malm Hansen.

- Mener at Cirkus Arena har dømt sig selv ude.... to år i træk er deres elefanter gået amok. Så slut med elefanter i Cirkus Arena, skriver Janne Plesner Christensen.

- Nå det var DET, som cirkusdirektøren fandt morsomt, da han i går morede sig kosteligt over den smadrede bil......og så var det tilmed en af hans egne ansatte, som havde sat det i gang...Mon ikke en rask lille boykot af Cirkus Arena var på sin plads?, skriver Michael Madsen.

- Sig nej tak til cirkus med vilde dyr, skriver Lone Laudrup.

Deltag selv i debatten her:

Nye billeder viser, at det ikke var tilfældigt, at elefantens mere dyriske instinkter overtog.

Posted by TV 2 NYHEDERNE on Monday, July 13, 2015