Samfund

Jim Lyngvild forsvarer udskældt DF’er: - Det er naturstridigt at være bøsse

Jim Lyngvild mener, at det er unaturligt at være homoseksuel, og ser ikke sig selv som bøsse. Scanpix

Jim Lyngvild har efter valget forsvaret Dansk Folkeparti, først med en video hvor han udtrykte sin skuffelse over folks negative reaktion på Dansk Folkepartis fremgang ved valget. Videoen er set knap 770.000 gange og delt over 10.500 gange på Facebook.

Nu er han ude med endnu et forsvar, denne gang af Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker. Hun er endnu engang kommet i modvind efter at en klumme hun skrev tilbage i 2013 er gået viralt på de sociale medier. I klummen skriver hun, at det er naturstridigt at være homoseksuel.

Men nu får hun altså støtte fra Jim Lyngvild, der selv er homoseksuel og gift med en mand. Til Ekstra Bladet siger han:

- Jeg står hundrede procent bag hende. 

Mette Hjermind Denckers klumme blev aktuel igen, da tv-vært Hans Pilgaard skrev på hendes Facebook-væg og spurgte, om det var rigtigt, at hun mente det. Det opslag blev slettet fra siden.

- For guds skyld ikke for mange bøsser

Men Jim Lyngvild, som i flere år har støttet Dansk Folkeparti, giver Dencker ret: Homoseksualitet er unaturligt, mener han.

- Hvis alle mennesker sprang ud som homoseksuelle, ville verden stoppe. For guds skyld, ikke for mange af de der bøsser. Så stopper udviklingen jo, uddyber han.

Jim Lyngvild har selv i tidens løb lagt sig ud med mange af landets homoseksuelle, blandt andet organisationen Copenhagen Pride, efter han havde sagt, at det kun var ”små bøssekarle”, der syntes, at det gør ondt at blive tatoveret. Det fik organisationen til at bede folkene bag konkurrencen Mr. Gay om at fyre Lyngvild som dommer.

I dag vil han helst ikke associeres med det homoseksuelle miljø.

- Jeg lever ikke i den der bøsse-boble, hvor man skal rende rundt og bøsse den af. Det er sådan noget fjolleri. Min seksualitet deler jeg kun med ét menneske, og det er min mand.

- Jeg er ikke bøsse

Jim Lyngvild har desuden forsvaret Dansk Folkeparti i en video på Facebook, efter mange har sagt, at de vil flytte ud af landet på grund af partiets fremgang ved valget. Lyngvild siger, at han har det på samme måde med homoseksuelle, og at han gerne vil ”flytte over til de heteroseksuelle”.

- Jeg er tilfældigvis gift med en mand, fordi det var det menneske, der var det dejligste og sødeste menneske, jeg overhovedet kunne finde. Hold kæft, hvor har jeg været heldig med ham. Men jeg er ikke bøsse, siger Jim Lyngvild i sin seneste video på Facebook.

Den er blevet set over 243.000 gange og delt over 1300 gange. Se den her:

Stop nu kællingeriet, bøsser! Din seksualitet giver dig ikke automatisk en plads i himmelen!

Posted by Jim Wegener Lyngvild on Sunday, June 21, 2015