Datter om familiekonflikt: Vigtigt at blive forsonet med min mor

For bare et halvt år siden var 65-årige Birthe Maria Berglys og hendes 40-årige datter Annia Mathorne blandt de tusindvis af danskere, der ikke har ko

For bare et halvt år siden var 65-årige Birthe Maria Berglys og hendes 40-årige datter Annia Mathorne blandt de tusindvis af danskere, der ikke har kontakt til et eller flere familiemedlemmer.

En ny Megafonmåling foretaget for TV2 viser, at hver femte dansker i dag står i en situation, hvor kontakten til et familiemedlem er blevet brudt, og hvor man undgår at se hinanden.

Men da Birthe Maria Berglys efter fire års brud, tog kontakt til en konfliktmægler, fik de to kæmpet sig ud af statistikken.

Faktisk krævede det kun tre timers samtale med mægleren, før kontakten var etableret, og i dag er både mor og datter er i dag lykkelige over, at de igen deler hverdagens store og små historier med hinanden.

Tilliden skal der dog arbejdes for at genvinde, fortæller de begge.

- Jeg er lykkelig for at have fået min datter igen, også selvom det ikke er ukompliceret. Det tager tid at genvinde tilliden til hinanden, forklarer Birthe Maria Berglys.

Annia Mathorne svarede tidligere lørdag aften på spørgsmål fra TV 2's brugere. Du kan læse alle spørgsmål og svar her: