Samfund

Torbens opråb til fartdjævlene: Er mit liv så lidt værd for dig?

I Aarhus Kommune går Torben Enevoldsen rundt med sine kolleger og sørger for, at vejene bliver vedligeholdt. Det er et job, som han er glad for, som han selv beskriver det.

Men bilisterne på vejene er ikke gode nok til at tage hensyn til arbejderne i de selvlysende uniformer, og derfor har Torben  Enevoldsen skrevet et indlæg på Facebook, hvor han forsøger at råbe fartsynderne op.

- Det er temmelig ubehageligt, når jeg fysisk kan mærke suset fra et sidespejl, der passerer i høj fart få centimeter fra mig, mens jeg passer mit job, skriver han og fortsætter:

- Har du virkelig så travlt, at du ikke kan lette foden fra speederen, når du kører forbi, hvor vi arbejder på din rute? Er mit liv virkelig så lidt værd for dig, eller skænker du mig bare slet ikke en tanke?

- Vi vejarbejdere har altså også en familie, der forventer, at vi kommer hjem hver dag. Sænk venligst farten!

Torben Enevoldsen afslutter sit Facebook-opslag med at opfordre folk til at dele budskabet. Og det har folk virkelig taget til sig.

I skrivende stund er Torben Enevoldsens budskab om at sænke farten tæt ved vejarbejde delt over 21.000 gange - vel at mærke på under to døgn.

Sidste år blev bøderne for at overskride fartgrænsen ved et vejarbejde fordoblet. Læs mere om bøderne her.

Se hele Torben Enevoldsens Facebook-opslag herunder: