Hun mødte Jesus: Han stod 1,5 meter foran mig

”At møde Jesus” lyder som en frase.

Men for forfatteren Charlotte Rørth er det en helt konkret virkelighed. Mødet fandt sted i en gammel kirke i Spanien den 25. februar 2009, hvor den 52-årige journalist og forfatter pludseligt så Jesus stå halvanden meter foran sig og tale til hende på et ukendt sprog.

- Det var et regulært møde. Det var fysisk og fuldstændig konkret, helt ned til de afblegede hår på hans ben og mellemrummene mellem hans tæer, der var snavsede af jord, har hun siden fortalt.

Det var ikke bare en overvældende og uforklarlig oplevelse for hende. Det var også en meget svær oplevelse at bearbejde for en rationel, ikke-religiøs moderne kvinde.

- Det konfliktede med alt. Jeg kunne dårligt nok Fadervor dengang. Alt blev væltet omkuld. Jeg blev meget forvirret og også meget glad, fortæller hun om den skelsættende dag.

Hun vidste, at mange omkring hende ville betragte hende som skør, hvis hun fortalte om oplevelsen. Hun fortæller selv, at oplevelsen gjorde hende bange, hun tabte 15 kilo på få uger og opsøgte videnskabsfolk og præster for at blive klogere på, hvordan hændelsen kunne forklares.

Efter at have tumlet med historien traf Charlotte Rørth det valg at skrive en bog om sin historie. Bogen "Jeg mødte Jesus - Bekendelser fra en modvilligt troende”, der i morgen udkommer på Informations Forlag, fortæller hendes utrolige historie, sådan som hun er helt overbevist om at det foregik.

Hør hende fortælle, hvordan hendes møde med Jesus fandt sted, på "Kulturen på News" klokken 19: 30 og 21:30 på TV 2 NEWS samt på TV 2 PLAY