Samfund

Date en indsat: "Bad boy-gruppe" hitter på Facebook

 Ukendt

Det er som bekendt ikke en tilværelse med lutter kærlighed og romantisk samkvem med det modsatte køn, når man er bag tremmer.

Det prøver en ny dansk Facebook-gruppe dog nu at kompensere for. En gruppe, der er blevet døbt 'Date en indsat', og som er blevet relativt populær hos en hel del kvinder. Det skriver dagens.dk

Gruppen, der er blevet oprettet for et par uger siden, runder snart 1000 medlemmer, og en del piger har allerede lagt flere billeder og tekst op på gruppens væg i håbet om at finde kærligheden – eller måske bare en fræk date med en ”bad boy”.

- Tusset godt til, skaldet og veltrænet. Er - eller har været - lidt af en "rod", men har hjertet på rette sted, lyder efterlysningen fra en af kvinderne i gruppen.

Og der er tilsyneladende kamp om de kriminelle drenge i gruppen.  

- Pigerne synes, der er for få fanger i gruppen, men vi er stadig kun lige startet op, så de må være lidt tålmodige, siger en af gruppens stiftere, Patrick Baagø til dagens.dk.

For at imødekomme den store interesse bliver en ny fange – ”dagens fange” - hver dag lagt ud i gruppen. En person, som stifterne bag gruppen er helt sikre på rent faktisk sidder inde.

Patrick Baagø, som i øvrigt selv er indsat, fortæller, at pædofile og voldtægtsforbrydere ikke er velkommen i gruppen, men at alle andre kan være med.

Selv sidder han inde for svindel, mens de andre to stiftere af gruppen er bag tremmer for narkokriminalitet. Patrick Baagø har lidt mere end tre måneder tilbage af sin dom, og han tror, at månederne går hurtigere med kvindelig nærhed – ja måske kan kærligheden endda hjælpe fangerne til et bedre liv, lyder det.

- Det ville være pissefedt, hvis nogen kan finde kærligheden i gruppen, jeg tror 100 procent, at det vil hjælpe de indsatte på rette spor, siger han. Nederst på formularen