Samfund

Mandag falder prisen: Så billige bliver dine økologiske varer

Fra på mandag starter Coop en ny strategi for salg af økologiske varer. Første tiltag er, at priserne på økologisk frugt og grønt bliver sat ned i alle Coops butikker. Hen over de næste tre måneder bliver priserne på næsten alle økologiske varer i Coops butikker også sat. 

De næste fem år bliver økologiske varer i Coop samlet set en milliard kroner billigere. Priserne på varerne falder 200 millioner om året.

Flere kvalitetsbevidste kunder

Coop sætter priserne på deres økologiske produkter ned, fordi de gerne vil sælge flere økologiske varer. Ifølge food-direktør i Coop, Jens Visholm, køber kunderne ikke nok økologi, fordi de synes, det er for dyrt.

- De kunder, der typisk køber økologiske varer, er mere kvalitetsbevidste. Så ud over, at vores kunder synes, at priserne er for høje, så vil vi gerne have flere kvalitetsbevidste kunder ind i vores butikker. Derfor sænker vi priserne, siger food-direktøren.

Coop har i alt 1.200 butikker, der dækker over kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma.

Her kan du se, hvor billig økologisk frugt og grønt bliver fra på mandag i Kvickly og SuperBrugsen.