Politiet er bekymret for 17-årige Mette, der kan være i livsfare

Politiet er fortsat uden afgørende spor i sagen om 17-årige Mette fra Fredensborg, som har været forsvundet siden lørdag. 

- Vurderingen er, at hvis hun ikke tager føde til sig og ikke opholder siden indenfor, så er hun i livsfare, og så ser det sort ud, fortæller Henrik Hattel, der er politikommissær hos Nordsjællands Politi. 

Den forsvundne pige lider af anoreksi og har været til behandling på den psykiatriske afdeling på Bispebjerg Hospital i København. Hun var hjemme på familiebesøg i weekenden, da hun forsvandt. Politiets teori er, at pigen forsvandt, fordi hun ikke vil tilbage på institutionen.

Sporet stopper kl. 13

17-årige Mette tog et tog fra Hillerød til København ved en tolv-tiden lørdag. Men sporet på hende stopper lidt over kloken. 13, da hendes telefon formentlig er løbet tør for strøm, oplyser Henrik Hattel.

- Vi har fået en masse henvendelser, som vi fortsat er ved at følge op på og undersøge. Men indtil videre har det ikke ført til nye spor, siger politikommissær, Dennis Sonne.

Adskillige folk har henvendt sig til politiet med oplysninger om, at pigen er set flere steder i Nordsjælland og i København. Men lige nu er der ikke mange flere spor for politiet at følge.

Politiet opfordrer borgere i København til at kigge efter hende i tomme skure og ubeboede bygninger. 

17-årige Mette beskrives som:

Dansk af udseende, meget spinkel af bygning, 152 cm høj, langt lyst hår, iført kort sort dynejakke med pelskrave, blå cowboybukser og brune vinterstøvler.

Henvendelser i sagen kan rettes til Nordsjællands Politi på telefon 49 27 14 48 eller 114.