Over 2000 læsere: Her har vi dårlig mobildækning

Opkald, der kun kan besvares fra haven, beskeder, der kun kan modtages med mobilen i vindueskarmen, og en telefon, der skal være i hovedhøjde for at have signal. Det er historier fra TV 2's læsere om den ringe mobildækning, der plager danskerne rundt om i landet. Og en mobildækning, som regeringen med en netop offentliggjort vækstplan vil til livs. Det digitale Danmark skal forbedres, lyder det fra Erhvervs- og Vækstministeriet.

I den plan fremgår der et mål om at forbedre mobildækningen i yderområder i Danmark. Tilbage i september fortalte tv2.dk om, hvor massive problemerne med mobildækningen i Danmark er, hvor en masse danskere beskrev deres egne problemer med mobildækningen. Det udmøntede sig i over 2.000 henvendelser, som det fremgår af et Danmarkskort nedenfor:

- Meste at Nordfyn er hullet særlig Hasmark og Roerslev har stort set ikke nogen dækning. Har prøvet med flere udbydere der er det samme over det hele der er ikke master nok her, skrev Bjarne Bøgebjerg, der har 3 som mobilselskab fra det nordfynske.

- Oplever det dagligt. Skal for det meste stå i soveværelset, før der er dækning. Afbrudte opkald, mistede aftaler da signalet ikke rækker, forklarede Bente Nielsen fra Nykøbing i Nordjylland, hvor hun har TDC som udbyder.

Se hvordan over 2.000 danskere har skrevet om den dårlige mobildækning. Se kortet i fuldskærm her

Kender ud også til steder, hvor der altid er dårlig mobildækning? Så del din oplevelse i formularen herunder. Vi tilføjer løbende til kortet.