Samfund

Museer står for sex-undervisning

Danske museer kaster sig nu over undervisning med støtte fra kulturstyrelsen, og i Aarhus har kvindemuseet taget initiativ til et samarbejde med Naturhistorisk Museum om seksual-undervisning for folkeskoleelever, skriver Politiken.

- Ud over at sætte elvernes seksualitet ind i en større naturhistorisk sammenhæng, kan vi bryde barrierer ned og vise, at seksualitet er naturligt at tale om, siger museumsleder Bo Skaarup, Naturhistorisk Museum, til Politiken.

Han mener, at sammenhængen med naturen kan hjælpe elverne.

- Tilbageholdende generte drenge bliver måske beroligede, når de hører, at den frø, der kvækker højest, nok lokker flest hunner til, men at der kommer så mange hunner, at der også er fest for hannerne i cirklen udenom, siger han til Politiken.