Samfund

Ny skuespilchef til Det Kongelige Teater

Morten Kirkskov skal være ny skuespilchef for Det Kongelige Teater, oplyses det i pressemeddelelse.

Siden 2011 har han været teaterdirektør på Aalborg Teater.

- Jeg ser en kæmpe chance for at være med til at præge nationalscenen i fremtiden med det enorme potentiale og ikke mindst den forandringslyst, som samtaler med teatret i denne proces har gjort tydelig for mig.

- Det er tårnhøje ambitioner, der arbejdes med for de kommende år og ganske enkelt svært ikke at lade sig gribe af muligheden for at medvirke til at gøre dem til virkelighed, siger den kommende skuespilchef Morten Kirkskov.

Morten Kirkskov tiltræder på teatret efter aftale og senest 31. maj.

Morten Kirkskov afløser Emmet Feigenberg, der stoppede i september, fordi han hellere ville instruere i stedet for at være chef.