Samfund

Pape om sin kæreste Josue: Jeg har overscoret

Den nye konservative partiformand Søren Pape Poulsen mener selv han har scoret over niveau med sin kæreste, Josue Medina Vazquez fra den Dominikanske Republik.

- En journalist spurgte mig, om jeg nogensinde havde prøvet af score over niveau. Og der havde jeg lyst til at vise ham frem, siger Søren Pape Poulsen til TV 2, mens han giver sin kæreste et kærligt klap på skulderen foran pressefolkene i Tivoli Congress Center, hvor de Konservative holder landsråd.

Søren Pape og Josue Medina mødte hinanden i Bruxelles, hvor Josue Medina Vazquez arbejdede. Men de to blev forelskede, da Josue besøgte Søren Pape i Viborg.

- Jeg iniviterede ham en uge til Viborg - for hans egen regning, vil jeg understrege. Dér fulgte han mig en uge, og vi havde talt meget sammen og skrevet meget sammen, og vi var meget sammen den uge, og så sker den slags, når mennesker fatter sympati for hinanden, siger Søren Pape til TV 2 med et genert smil.

Josue Medina Vazquez er født i Venezuela, hans onkel er præsident i den Dominikanske Republik, og udover at han arbejder som selvstændig indenfor bl.la. rejsebranchen skal han til at arbejde for den Dominikanske Republiks ambassade i Canada. Søren Pape og Josue har kendt hinanden i et års tid og været kærester seks-syv måneder, men parret har ikke aktuelle planer om at flytte sammen.

- Vi har det godt sammen, hvordan vi skal bo og hvad vi skal, ved vi ikke endnu, siger Søren Pape Poulsen til TV 2.

Josue Medina Vazquez havde det fint med at være i offentlighedens søgelys i Tivoli.

- Det er jo ikke mig, der er i offentlighedens søgelys - det er ham. Det er en stor dag for ham, jeg støtter ham, og jeg er glad for at være her, siger Josue Medina Vazquez.