Samfund

Brian Sandberg brugt som indsamler

Lørdag blev det årlige Bikemeet afholdt i Frederiksværk, hvor lokale motorcykelklubber mødes og bl.a. samler ind til et velgørende formål. I år kom der ekstra fokus på arrangementet, da den tidligere HA-rocker og nuværende medlem af Bandidos, Brian Sandberg var konferencier.

Men genstanden for de indsamlede penge - opholdsstedet Nordlyset, - valgte at takke nej til pengene, efter tv2.dk kunne fortælle Nordlysets souchef, at Brian Sandberg var blandt afsenderne. Malene Rosenkilde, souchef i Nordlyset havde i første omgang selv kontaktet Bikemeet for at foreslå Nordlyset, men ombestemte sig så.

- Den slags vil vi ikke være med, så nu ringer vi og siger tak, fordi de var søde, men vi vil ikke være med, hvis han (Brian Sandberg red.) kommer. Jeg var så rørt sidste år, men den slags skal Nordlyset og børnene ikke rodes ind i, sagde Malene Rosenkilde torsdag til tv2.dk.

I stedet blev det så en kræftramt dreng og hans mor, som pengene gik til.

Langede ud efter medierne

Brian Sandberg åbnede Bikemeet ved at gå på scenen og byde velkommen, hvorefter han langede ud efter mediernes dækning af begivenheden:

- Det er mig en ære at stå her i dag, selvom der har været massiv pressehetz på, at det ikke skulle kunne lade sig gøre. Men jeg er glad for, at der er så mange, der støtter op om det, uanset, hvad medierne skriver eller ej, sagde han bl.a., hvorefter han forklarede, at den kræftramte dreng og hans mor drømmer om at kunne flytte fra en lejlighed til et rækkehus.

Herefter lagde Brian Sandberg selv ud med at donere 1000 kroner med ordene:

- Det er penge, som jeg har hævet i Danske Bank og har betalt skat af. Det er ikke narkopenge.

Local Eyes

Se flere billeder og video på Local Eyes