Samfund

Kronprinsen om Se og Hør-skandalen: Det er noget værre noget!

- Det er noget værre noget. Når man gør noget ulovligt, så må man også forvente, at man kommer til at høre for det.

Sådan kommenterer Kronprins Frederik i dag afsløringerne af Se & Hør-skandalen.

Kronprinsen er selv blevet nævnt blandt de kendte og kongelige, som SE & Hør har kunnet følge, fordi en betalt kilde ulovligt har overvåget deres kreditkort-betalinger. Og han fortæller, at han har fulgt sagens udvikling tæt.

- Den har haft min bevågenhed, sagde Kronprins Frederik i dag i Korsør, hvor han overværede et skole-Ol stævne.

Mens Kronprins Frederik altså valgte at kommentere Se og Hør-skandalen, så skriver BT, at hans bror Prins Joakim tidligere i dag pure afviste at kommentere sagen, da BT spurgte ham. Prins Joakim har været hovedperson i en af Se og Hør-skandalens mest omtalte episoder, da Se og Hør brugte kreditkortoplysninger til at finde frem til Joakim og Marie, da de i 2008 var på bryllupsrejse i Canada.

Målet for bryllupsrejsen var ellers hemmeligt, og Se og Hør var det eneste medie, der fandt parret. Det kunne bladet, fordi den nu afslørede kilde hos det daværende Netskunne se, at Prins Joakim havde brugt sit kreditkort i Canada.

Flere medlemmer af den kongelige familie har været nævnt som ofre for misbruget. Eneste undtagelse er tilsyneladende Dronning Margrethe - af den simple grund, at hun angiveligt kke ejer et kreditkort.