Samfund

Pelle Hvenegaard: Derfor politianmelder vi Aller Media

Seks kendte danskere har fredag politianmeldt Aller Media som konsekvens af Se og Hør-sagen om ulovlig overvågning.

Det drejer sig om komikeren Casper Christensen, skuespillerne Mads Mikkelsen og Iben Hjejle, journalist og tidligere TV 2-vært Pelle Hvenegaard, eksmodellen Rigmor Zobel og hendes mand, Jesper Ravn.

De er alle seks på den liste over kendte, som angiveligt har fået deres kreditkort overvåget af en person, som er blevet betalt herfor af ugebladet Se og Hør. En person, der arbejdede for IBM og derigennem Nets - hvor han skal have haft adgang til de private oplysninger.

- Det er jo det, man gør, når nogen er kraftigt mistænkt for at overskride loven. Så anmelder man dem. I første omgang handler det om at sikre, at der kommes ordentligt til bunds i sagen. Og det kan jo være, at der kommer flere ting frem, siger Pelle Hvenegaard til tv2.dk og fortsætter:  

- Det er både overraskende og rystende, og det fylder jo meget alle steder i øjeblikket. Det er selvfølgelig en rigtig ubehagelig følelse at stå med. Og jeg må sige, at det faktisk påvirker mig noget mere, end jeg lige først troede, det ville gøre. Det er jo lidt som om, at nogen har været inde i ens hjem.

Pelle Hvenegaard er i dag blevet ringet op af sin bank, der også har kontakt til Nets i bestræbelserne på at skabe overblik over situationen.