Eks-prostitueret: "Lykkelig luder" var ren facade

16x9
Helene Nørskov Strange er i dag gift og er i gang med at få en uddannelse. Foto: Scanpix

Det var ren facade, da Helene Nørskov Strange tidligere stod frem i BT og forklarede, at hun var en "lykkelig luder". I virkeligheden var hun det sti

Det var ren facade, da Helene Nørskov Strange tidligere stod frem i BT og forklarede, at hun var en "lykkelig luder".

I virkeligheden var hun det stik modsatte.

Det fortæller hun nu i en klumme i dagens udgave af Politiken.

- For nogen tid siden stod jeg frem i BT og stemplede mig selv som den lykkelige luder, starter Helene Nørskov Strange i Politiken og fortsætter:

- Men jeg tog voldsomt fejl. Hvad jeg på daværende tidspunkt ikke vidste, var, at det stempel blot var en facade, jeg i mit stofmisbrug så mig nødsaget til at opretholde for overhovedet at kunne holde mig selv og mit liv ud.

Imodsætning til, hvad Helene Nørskov Strange tidligere fortalte, så nød hun på ingen måde sin promiskuøse livsstil.

- Jeg tjente penge på at lokke gifte og afsatte mænd med ind på lagnet og lade dem forulempe min blottede sjæl. Når jeg sidder og tænker tilbage nu, får jeg det fysisk dårligt – jeg har ikke én eneste gang dyrket sex for penge og nydt det.

Tidligere på måneden stillede en anden eks-prostitueret, Tanja Rahm, sig også op og fortalte om sin triste fortid i sexbranchen.

Helene Nørskov Strange er i dag 27 år, er gift med Tina Nørskov Strange og læser til sosu-assistent.

Du kan læse hele hendes klumme her.