Robbie Williams til TV2: Jeg vil være den nye Bono

Ambitionerne kan man ikke tage fra ham. Robbie Williams vil blive ved med at imponere og overgå sig selv.

Ambitionerne kan man ikke tage fra ham. Robbie Williams vil blive ved med at imponere og overgå sig selv. Og det er han klar til med sit kommende album, der skulle gå lige i hjertet på swing-elskere.

Nyhedernes Ulla Terkelsen, der har mødt den britiske verdensstjerne, mener, at swing egentlig hører en svunden tid til, og vil gerne vide, om det nye album skydes en vis form for nostalgi?

- Jeg er en meget nostalgisk person – overnostalgisk faktisk. Og nostalgisk omkring en tidsalder, jeg aldrig var en del af. Numrene på mit nye album er som små tidskapsler, der tager en tilbage til den tid, siger Williams til TV2.

Han mener selv, at  hans ’Swing When You're Winning’ fra 2001 har været hans karrieres største album.

- Og jeg er en ambitiøs person, der gerne vil have så stor en succes igen og få en mulighed for at forføre verden. Jeg føler, dette album er noget helt særligt.

Hvor han skal hen derefter, ved han dog ikke:

- Måske jeg laver endnu et swing-album. Jeg vil gerne lave en masse forskelligt. Jeg vil være i en eller andens band. Jeg vil være forsanger i U2 på et album, hvor Bono er træt, fantaserer den charmerende brite.

Se hele Ulla Terkelsens interview med Robbie Williams i klippet øverst i artiklen.