Over 1000 kulturfolk skriver brev til Løkke: - Dette er et mistillidsvotum til Jon Stephensen

"Historie efter historie har vist et menneske, der ikke er i stand til at forvalte en magtposition", skriver de flere end 1000 underskrivere.

Mens Lars Løkke Rasmussen natten til tirsdag nüede den konklusion, at kulturordfører Jon Stephensen skal tage orlov fra Folketinget, var en underskriftsindsamling ved at tage sin form.

I et brev skrevet til Lars Løkke Rasmussen og resten af Moderaternes ledelse skriver 1022 navngivne personer fra film- og teaterbranchen, at Jon Stephensen ikke er i stand til at varetage sin post som kulturordfører.

Underskriverne af brevet mener altsĂĽ ikke, at Jon Stephensen kan vende tilbage til Folketinget med sine titler i behold.

- Vi har ikke tillid til, at jeres kulturordfører, Jon Stephensen, er i stand til at forvalte sit ansvar.

Blandt underskriverne er blandt andet skuespillere, sangere, instruktører, koreografer, lydteknikere, scenografer, producenter, kommunikationsansatte og forestillingsledere.

Herunder ogsü flere af de skuespillere og dramatikere, som i marts stod frem og fortalte til TV 2, hvordan de i løbet af Jon Stephensens karriere som teaterchef har oplevet ham misbruge sin magt og opføre sig manipulerende og truende.

Andre skuespillere, der ligeledes har underskrevet brevet, tÌller blandt andre Anette StøvelbÌk, Lars Mikkelsen, Emma Sehested Høeg, Ditte Hansen og Nina Rask.

På listen er også en række teaterchefer – heriblandt nuværende chef for Jon Stephensens tidligere arbejdsplads, Aveny-T, Marianne Klint, teaterchef for Husets Teater Liv Helm og teaterchef på Teatret ved Sorte Hest, Maria Vinterberg.

Musiker og sanger Pernille Rosendahl, balletdanser Cecilie Lassen og dramatiker Line Knutzon er ogsĂĽ blandt navnene.

Forfulgt af møgsager

Jon Stephensen har det seneste ĂĽr flere gange vĂŚret i vĂŚlten.

I 2022 blev han fyret med øjeblikkelig virkning fra sin stilling som teaterdirektør pü Aveny-T. En fyring, som han efterfølgende kaldte politisk og lagde sag an mod teatrets bestyrelsesformand for.

Sagen droppede han dog igen i februar i år med en begrundelse om, at den “skygger for mit politiske arbejde”.

I august fortalte skuespiller Coco Hjardemaal til Zetland, hvordan Jon Stephensen havde tilbudt hende 5000 kroner for at møde op til en forestilling, selvom hun fire dage forinden var besvimet midt på scenen. Hun var “voldsomt belastet af sin chef,” angav hun ifølge lægejournalen.

Siden har Børsen kunnet fortÌlle, at Aveny-T-bestyrelsen blandt andet fyrede Jon Stephensen, fordi de mente, at han havde forfalsket et bestyrelsesmedlems underskrift.

Avisen offentliggjorde i den forbindelse en lydfil, hvor man kunne høre en person sige navnet pü bestyrelsesmedlemmet, Jakob Høyer. Herefter lød det som om, at der blev skrevet pü et papir.

- Det ser da meget godt ud, ikke? hører man til sidst stemmen sige.

Kan det virkelig vÌre sandt, at ovenstüende opførsel ingen konsekvenser har?

Citat fra brevet til Moderaternes ledelse

Injuriesager og beskeder

Jon Stephensen har erkendt, at det er hans stemme pĂĽ lydfilen. Men han fastholder, at han ikke har forfalsket nogen underskrift.

FĂĽ dage efter at Jon Stephensen havde droppet sagsanlĂŚgget mod Aveny-T for sin fyring, anlagde han i stedet en injuriesag mod teatrets bestyrelsesformand Henning Dyremose for beskyldningen om dokumentfalsk.

Kort tid efter at lydfilen blev offentliggjort, kunne TV 2 fortĂŚlle om anklagerne fra Jon Stephensens tidligere ansatte fra teaterbranchen.

Og nu – mindre end et halvt år inde i Jon Stephensens karriere som folketingspolitiker – har TV 2 kunnet afdække, at Jon Stephensen i februar sendte en besked til et 19-årigt, kvindeligt medlem af Unge Moderater, som hun fandt grænseoverskridende og ubehagelig.

Kulturordføreren skrev blandt andet, at den 19-årige “var smuk med den lækreste krop”.

“Truende, krænkende og kolerisk”

I brevet til Moderaternes ledelse skriver de flere end 1000 underskrivere:

- Historie efter historie har vist et menneske, der ikke er i stand til at forvalte en magtposition. En krĂŚnkende, grĂŚnseoverskridende og stĂŚrkt ubehagelig adfĂŚrd er dĂŠt billede, vi alle uvĂŚgerligt mĂĽ stĂĽ tilbage med set i lyset af de utallige episoder, der myldrer frem i disse dage, uger, mĂĽneder og ĂĽr.

- Der er tale om truende adfÌrd, krÌnkende adfÌrd, kolerisk opførsel, økonomisk uansvarlighed, lemfÌldig omgang med regler for ansÌttelser etc, etc, etc. Kan det virkelig vÌre sandt, at ovenstüende opførsel ingen konsekvenser har for hans rolle som kulturordfører i jeres parti?

Perspektiv

Hvor magtfuld er Jon Stephensen?

Moderaternes kulturordfører, Jon Stephensen.

TV 2s politiske redaktør, Hans Redder, kalder det “åbenlyst”, at Jon Stephensen som kulturordfører for et parti i en flertalsregering har “meget stor indflydelse på den førte kulturpolitik”.

- Selvom Jon Stephensen jo ikke er kulturminister, er han en sÌrdeles tung stemme i Moderaterne, nür det kommer til kulturpolitik. Han har en meget direkte linje til sin partifÌlle kulturminister Jakob Engel-Schmidt, siger Hans Redder og tilføjer:

- Man kan helt klart betegne Jon Stephensen som en af de mest magtfulde kulturpolitikere i det her land.

PĂĽ grund af sine mange ĂĽrs erfaring fra kulturlivet er Stephensen blandt de folketingspolitikerne, der har det mest indgĂĽende kendskab til omrĂĽdet. Derfor lytter kollegerne ekstra godt med, nĂĽr han taler, siger den politiske redaktør:

- Han taler med en autoritet i kulturpolitikken – eller det gjorde han i hvert fald, før rækken af sager kom frem.

Mandag satte büde kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) og formand Lars Løkke Rasmussen (M) kort ord pü sagen og dens mulige konsekvenser.

Kulturministeren tog “personligt afstand” fra beskederne, sagde han, mens Lars Løkke Rasmussen gjorde det klart, at han ser på sagen med “ekstrem alvor”.

Senere samme aften mødtes Løkke med Jon Stephensen, hvor konklusionen altsü blev, at kulturordføreren tager orlov resten af folketingsüret.

Nür folketingsüret er ovre, siger Løkke, vil Moderaterne tage stilling til, om "samlivet" med Jon Stephensen skal genoptages som hidtil eller ej. Det mener partiformanden er den rigtige müde at hündtere sagen pü, forklarede han i en video pü Facebook.

Hos Unge Moderater var meldingen allerede søndag, at Jon Stephensen ikke lÌngere kunne vÌre en del af Moderaterne.

Jon Stephensen har endnu ikke forholdt sig til sagen om den 19-ĂĽrige kvinde.

LĂŚs hele brevet her

Til Udenrigsminister og Formand for Moderaterne Lars Løkke Rasmussen, Kulturminister Jakob Engel-Schmidt og resten af Moderaternes gruppe.

Dette er et samlet brev fra alle os i den kulturelle branche, der er bekymrede for jeres nuvÌrende Kulturordførers integritet og inhabilitet. Dette er et mistillidsvotum til jeres Kulturordfører Jon Stephensen. Et mistillidsvotum til jeres ordfører, der har et mildest talt problematisk forhold til sin tidligere branche.

Vi er bekymrede for denne mands indflydelse. Der er tale om et menneske, der i rollen som Kulturordfører f.eks. mü forventes at skulle rüdgive Kulturministeren i udpegningen af bestyrelseskandidater til statslige institutioner. En mand der forventes at have en rüdgivende rolle, nür der peges pü navne, der kandiderer til chefstillinger i vores branche. En Kulturordfører der rüdgiver Kulturministeren, nür der peges pü institutioner, der kandiderer til statslig støtte. Er det urimeligt at forvente, at Jon Stephensen ikke kan formodes at vÌre i stand til at forholde sig neutralt til de mennesker fra vores branche, der übent har peget pü hans ledelsesmetoder? Mon de kulturinstitutioner der har smidt ham for døren, og de mennesker der offentligt har sagt fra overfor ham, kan forvente en fornuftig tilgang til et samarbejde med Moderaterne?

Vores branche vil til stadighed komme til at lide under den tavshedskultur, som jeres medlem i vid udstrÌkning har stüet i spidsen for, hvis han fortsÌtter som jeres kulturordfører. Historie efter historie har vist et menneske, der ikke er i stand til at forvalte en magtposition. En krÌnkende, grÌnseoverskridende og stÌrkt ubehagelig adfÌrd er dÊt billede, vi alle uvÌgerligt mü stü tilbage med set i lyset af de utallige episoder, der myldrer frem i disse dage, uger, müneder og ür. Vi mener, at denne adfÌrd tydeligt indikerer, at han ikke er i stand til at varetage den vigtige post, I har givet ham. Der er tale om truende adfÌrd, krÌnkende adfÌrd, kolerisk opførsel, økonomisk uansvarlighed, lemfÌldig omgang med regler for ansÌttelser etc etc etc. Kan det virkelig vÌre sandt, at ovenstüende opførsel ingen konsekvenser har for hans rolle som Kulturordfører i jeres parti?

Det er ikke ulovligt at vÌre en dürlig leder. Men som et tankeeksperiment, sü prøv at forestil jer, at jeres Finansordfører var denne mand. Han var blevet fyret som leder fra to store prominente banker og fra flere investeringsfonde, et af stederne, efter at have vÌret ansat i kun fü timer. Han var blevet afskediget fra alle tidligere jobs i finansverdenen. Ikke et eneste af disse jobs havde han forladt selv. Tror I, at denne person ville vÌre i stand til at forvalte sin magt behørigt og regulere finans-Danmark?

Vores konklusion: Vi har ikke tillid til, at jeres kulturordfører, Jon Stephensen, er i stand til at forvalte sit ansvar.

En opfordrende hilsen fra:

1. Malle Kaas, Lydtekniker

2. Christian Iversen, skuespiller

3. RenĂŠ Vinther, Koreograf

4. Julie Kristensen, Skuespiller

5. Annevig Schelde Ebbe, Skuespiller

6. Tina Lange Pihl Fossing, Forestillingsleder

7. Marie Priem, FortĂŚller, Illustrator og Sanger

8. Lea Thiim Harder, Skuespiller og sanger

9. Pernille Louise Sejlund, komponist og sanger

10. Henrik KegnĂŚs Spangsbo, Belysningsmester

11. Alexander Ogdal Møller, Lydtekniker

12. Marie Askehave, skuespiller

13. Silje Seneberg Christensen, Fotograf

14. Coco Hjardemaal, Skuespiller

15. Sofie Topp-Duus, Skuespiller

16. Heinrich Christensen, instruktør

17. Alexander Behrang Keshtkar, Skuespiller

18. Steffen Berenthz Eriksen, Skuespiller

19. Sophie Gunilla Larsen, Skuespiller

20. Elias Sadaq, Dramatiker

21. Cecilie McNair, manuskriptforfatter og instruktør

22. Charlotte Trier, skuespiller

23. Tanja Fleth Bønke, skuespiller

24. Allan Grynnerup, Teaterleder

25. Selma Munksgaard Hansen, Instruktør

26. Mohamed Djeziri, Skuespiller

27. Malaika Berenth Mosendane, Skuespiller

28. Sara Fanta Traore, Skuespiller

29. Signe Egholm Olsen, Skuespiller

30. Jacobe Orry, Skuespiller og dramatiker

31. Emma van der Vleuten Busk, Skuespiller

32. Ludvig Brostrup, Skuespiller

33. Lue StøvelbÌk, Skuespiller

34. William Lippert, dramatiker

35. Kasper Buus Mikkelsen, Danser

36. Sandra Yi Sencindiver, skuespiller

37. Amia Miang, danser og skuespiller

38. Anton Sager, Skuespiller

39. Laurids Lange, Skuespiller

40. Jacob Nissen, Skuespiller

41. Kathrine Lemmeke Madsen, musicalperformer

42. Linnea Voss, skuespiller

43. Lasse Holm Hansen, Skuespiller & Sanger

44. Sophie Stougaard Villsen, producent og bestyrelsesleder

45. Søren Torpegaard Lund, Musicalperformer

46. Gaia Rosberg, Skuespiller

47. Isa Marie Henningsen, Skuespiller

48. Trine Padmo, scenograf

49. Louise Holst, Musiker og sanger

50. Anna Christine Bauer, sanger

51. Anne Wilches-Bjerrum, Dramaturg og sufflør

52. Lukas Toya, Skuespiller

53. Kimmie Liv Sennova, Skuespiller

54. Solvig Tora Ringhof, ansat i forhuset pĂĽ Aveny-T

55. Thea Glindorf, Skuespiller

56. Jela Natius Abildgaard, Skuespiller

57. Frederik Villads, dramatiker

58. Josephine Eusebius, dramatiker

59. Kim Sønderholm, skuespiller

60. Tobias Arentoft Gräs, musicalperformer

61. Camilla Winther, fotograf

62. Nikoline Harriet Breienholt, Musicalperformer

63. Karoline Toksvig Gammelgaard, Musicalperformer

64. Regina Lundsgaard Sloth, Musicalperformer

65. Anne BlomsgĂĽrd, Skuespiller

66. Emil Hyldeborg, Skuespiller

67. Marie Knudsen Fogh, skuespiller

68. Rasmus Hammerich, Skuespiller

69. Signe Thielsen, Skuespiller

70. Linnea Fabricius, skuespiller

71. Mathias Bøgelund, skuespiller

72. Anna Bjørgulf, skuespiller

73. Mikal Korsgaard Larsen, Instruktør

74. Nanna Cecilie Bang, skuespiller og dramatiker

75. Gustav Allen Schriver, Musicalperformer

76. Mikkel Rønnow, Producent & Dirigent

77. Søren Møller, teaterchef

78. Ashok Pramanik, skuespiller

79. Andreas FornĂŠ, skuespiller

80. Thomas Magnussen, skuespiller

81. Hannibal Holm Johansen, forhusmedarbejder

82. Maria Overgaard Vinther, Musicalperformer

83. Magnus Bruno, Musicalperformer

84. Joan Rang Christensen, dramatiker

85. Astrid Sønderskov Andersen, scenograf

86. Luise Kirsten Skov, skuespiller

87. Henriette Katrine Lund, skuespiller og dramatiker

88. Helle Lindboe LĂśwĂŠn, tidligere administrator pĂĽ Aveny-T, forestillingsleder

89. Mikkel Baden-Jensen, Skuespiller

90. Djamila Hansen, Casting Director

91. Jonathan Stahlschmidt, skuespiller

92. Sigurd Thomasen, Musicalperformer

93. Stephen Nørrelykke, Musiker

94. Sille Højberg Heilmann, Musicalperformer

95. Niels Erling, Instruktør

96. Thomas Knuth-Winterfeldt, skuespiller

97. Soma Allpas, musiker og komponist

98. Frederik Kyhn Bøge, Produktionsassistent

99. Peter Friis, Økonomichef Aveny-T

100. LÌrke Reddersen, Instruktør og dramaturg

101. Solveig Weinkouff, Sceneinstruktør

102. Thomas Findval Sølvskov, Skuespiller og revydirektør

103. Michala KĂźrstein Lynge, musicalperformer

104. Kirsten Nottelmann Rav, Skuespiller

105. Rikke Frigast Jakobsen, dramaturg og instruktør

106. Søren Bech-Madsen, Sanger og Skuespiller

107. Trine Friberg, Dramaturg

108. Oliver Marcus Starpov, Danser og Koreograf

109. Balthasar Emil Vilhelm Asmussen, bar- og forhuschef Aveny-T

110. Morten Christensen, skuespiller

111. Thea Kulavig, Teaterchef

112. Mads Riisom, Skuespiller

113. Liv Helm, teaterchef

114. Johanne Petrine Reynberg, Dramatiker

115. Anders Budde Christensen, skuespiller

116. Flora Brandt, Lysdesigner

117. Sebastian just, Scenograf

118. Freja Klint Sandberg, Skuespiller

119. Stephanie Trelborg Hansen, musicalperformer

120. Simon Fichman, Musicalperformer

121. Carla Viola Thurøe, Skuespiller

122. Emil Asbjørn Madsen, Skuespiller & sanger

123. Therese Indiane Nauta, freelance skuespiller og scenemester pĂĽ Aveny-T

124. Flemming Bang, Skuespiller

125. Theresa Lange Olesen, skuespiller

126. Nina Spile, producent

127. Mira Elisa Obling, Skuespiller

128. Anders Jul Fristrup Andersen, Skuespiller

129. Jaqueline Lillevang, forestillingsleder

130. Philip LambĂŚk Visholm, musicalperformer

131. Bjørg Gamst, Musicalperformer

132. Mette Garfield, forfatter og redaktør

133. Kalle Perlmutter, skuespiller

134. Henrik Vestergaard, Skuespiller

135. Abelone Koppel, dramatiker

136. Dorte Rømer, skuespiller

137. Maria Cordsen, skuespiller

138. Michael Skytte, Maskør og Producent

139. Dorte Højsted, skuespiller

140. Lina Løgstrup Brygger, forestillingsleder

141. Andreas Dawe, dramatiker og instruktør

142. Marie Bjørn, dramatiker

143. Signe Lausen, regissør

144. Sofie Kronborg, pĂĽklĂŚder og vocalcoach

145. Danny BĂŚkmand Testern, forestillingsleder

146. Ea Hvarre, maskør

147. Elisabeth N. HĂźbener, kst. teaterleder

148. Maria Corydon, skuespiller og sanger

149. Clara Sophia Phillipson, skuespiller

150. Trine Østergaard, forestillingsleder

151. Lene Nørrelykke, sanger og vocalcoach

152. Mira Andrea Balloli, skuespiller og musicalperformer

153. Tamara Sonja Aijamathiesen, Instruktør

154. Nanna Plechinger TĂźchsen, dramatiker

155. Christine Bibaud, administrator

156. Niels Dampe, skuespiller

157. Maria Vinterberg, Teaterchef

158. Mathilde Lundberg, Skuespiller

159. Rasmus Juncker, musiker, komponist, lyddesigner

160. Line Paulsen, instruktør

161. Malene Charlotte Rosing Wiehe, virksomhedskonsulent.

162. Andrea Øst BirkkjÌr, Skuespiller

163. Vibeke Bjelke, Instruktør

164. Nicolai Jørgensen, skuespiller

165. Christine Gaski, skuespiller

166. Simone Isabel Nørgaard, dramatiker

167. Pernille Lyneborg, skuespiller

168. Tobias Leander, Skuespiller

169. Max-Emil Nissen, Skuespiller

170. Hamun Maghsodlo, Skuespiller

171. Silan Maria Budak Rasch, Skuespiller

172. Ditte Maria Bjerg, Instruktør, forperson PUS (2014-17), Rektor for MalmĂś 

TeaterhĂśgskola, Lunds Universitet.

173. Gerard Carey Bidstrup, skuespiller

174. Vito Gram, musicalperformer

175. Marie Mondrup, Skuespiller

176. Sara Sofia Junker-Kasper, Sminkør

177. Anton Holten Lambert, Musicalperformer

178. Sune Wildau Hansen, Scenograf

179. Sidsel Stoustrup, Administrator

180. Rosaura Hauch-Fausbøll, Skuespiller

181. Bjarne Antonisen, Skuespiller

182. Biljana Stojkoska, skuespiller

183. Simone Bartholin, scenograf

184. Mathilde Eusebius, skuespiller

185. Lene Skytt, Sceneinstruktør

186. Frida Brygmann, Manuskriptforfatter

187. Jill Lena Knuttel, Scripter

188. Mette Søndergaard Nielsen, skuespiller

189. Louise Rømhild, instruktør og dramaturg

190. Kristoffer Eriknauer, Skuespiller

191. Line Rosenkrantz, Sminkør

192. Katrine Skovbo, Musicalperformer

193. Kristine Yde, Skuespiller

194. Frederikke Hooge, Skuespiller

195. Helena Berglund, skuespiller

196. Selene MuĂąoz, Danser

197. Charlotte Bøving, Skuespiller og Sceneinstruktør

198. Nina Marie Birk, skuespiller

199. Camilla Gjelstrup , skuespiller

200. Per Smedegaard, direktør og kunstnerisk chef.

201. Johanne Fridahl Willman, dramaturg og dramatiker

202. Martin Pedersen, Komponist

203. Christine Sonnich Møller, musicalperformer

204. Rasmus Krone, dramatiker

205. Mona Grube Wickstrøm, SkrÌdder

206. Viktor Tjerneld, Instruktør

207. Amanda Linnea Ginman, Instruktør

208. Hans Christian Schrøder, Skuespiller

209. Martin Ivan, skuespiller

210. Ida Gabrielsen, Indspilningsleder

211. Per Scheel-Krßger, Instruktør & Skuespiller

212. Lukas Rostgaard Hartvig, forestillingsleder og produktionsleder

213. Nina Rudawski, Instruktør

214. Marie Mors, kunstnerisk proceskonsulent

215. Stig Reggelsen Skjold, Skuespiller

216. Frieda Mede Krøgholt, Skuespiller

217. Jacob Stage, Sceneinstruktør og koreograf

218. Mette Marckmann, Skuespiller

219. Sofie Emma Lohmann, musicalperformer

220. Moqi Simon Trolin, instruktør og teaterchef

221. Christina Korsholm Mattson, PR og kommunikationsansvarlig

222. Sisse Gram de Fries, Skuespiller

223. Marion Vick, Producent og dramaturg

224. Nadja Nørgaard Kristensen, Producent

225. Ditte Marie Tygesen, Scenograf

226. Linette Stamp Christensen, danser

227. Karen Grønborg, producent

228. Rosa Sand, Skuespiller

229. Martin Frislev Ammitsbøl, Skuespiller

230. Zakiya Ajmi, dramatiker

231. Josefine tvermoes, Skuespiller

232. Mads Kronborg, komponist og musiker

233. Rune Antonio Bro, Skuespiller

234. Maria Schultz, produktionsassistent

235. Kenni Antonsen, Dramaturg

236. Nicklas Søderberg Lundstrøm, Skuespiller

237. Sune Verdier, Lysdesigner

238. Marie Hald, Fotograf

239. Johannes Johansen, Musicalperformer

240. Emil Sebastian Bøll, komponist og lyddesigner

241. Kit Caroline Løvenhardt, Musicalperformer

242. Nina Rask, Skuespiller

243. Birgitte Fink, skuespiller

244. Maria Erwolter, skuespiller

245. Christoffer Sonnich Møller, Skuespiller og Musicalperformer

246. Sandra Mahmoud Lindquist, Skuespiller

247. Laura Allen MĂźller, Skuespiller og arkitekt

248. Emil Bodenhoff-Larse, Skuespiller

249. Mette Gregersen, skuespiller

250. Signe Wriedt Jakobsson, dramaturg og forhusansvarlig

251. Carl Asmussen, Lysdesigner

252. Karoline Gammelgaard Jensen, Danser

253. Barbara Rousset, Dramaturg og teaterformidler

254. Mille My Nedergaard Holm, Billetchef

255. Katinka Launbjerg, Skuespiller

256. Martin GĂŚbe, Danser

257. Emma Fauerby Lauritsen, Musicalperformer

258. Siff Andersson, Skuespiller

259. Ann-Sofie Estrup Bertelsen, Producent

260. Emil Amby, Instruktørassistent

261. Christina Selden, Skuespiller

262. Rumle Dons - Scenemester

263. Kenny Duerlund, skuespiller

264. Sandra Turell Henningsen, skuespiller

265. Julie Petrine Glargaard, Dramatiker

266. Lucia Vinde Dirchsen, Skuespiller

267. William Halken, Skuespiller

268. Sofie Torp, Skuespiller

269. Carina Hartmann Olsen, dramatur, oversĂŚtter og teaterformidler

270. Lasse Dyg, Musicalperformer

271. Julie Pedersen, Lydmand

272. Ann Sofie Jansdal - Forestillingsleder og scenetekniker

273. Jesper Munk Jepsson, Lysdesigner, tekniker

274. Morten Lßtzhøft, Skuespiller

275. Andreas Bruun Pedersen, Skuespiller

276. Simon Fernando, Kommunikationsansvarlig

277. Clara Josephine Manley, Skuespiller

278. Kenneth Parsberg, Musicalperformer

279. Mikkel RubĂŚk, Producent

280. Cille Viola Brandt Petersen, BA i Teater og Performance Studier

281. Anders Bilberg, musicalperformer

282. Ditte Hansen, Skuespiller

283. Adam Schmidt, Skuespiller

284. Dorte Pontoppidan, Produktionsleder

285. Sofie Stenholt Skjold, Maskør

286. Martin Vive Rasmussen, Teknisk chef

287. Mette Rønne, Skuespiller og teaterleder

288. Karina Dam, manuskriptforfatter christensen

289. Emil Assing Høyer, komponist & lyddesigner

290. Caroline Storm, manuskriptforfatter

291. Camilla Leth Jensen, Teatertekniker

292. Peter Schøning, Scenemester

293. Therese Glahn, Skuespiller

294. Tanya Montan Rydell, Dansekunstner

295. Morten Dorvin, tekniker og lysdesigner

296. Camilla Gottlieb, skuespiller

297. Jesper Thestrup, teknisk leder og lysdesigner

298. Luna Stage, Dramaturg, produktionsleder og dramatiker/komponist

299. Irmelin Kvinesdal Rode, skuespiller og dramaturg

300. David Elnebo, Skuespiller

301. Emil Holm, Art Director Aveny-T

302. Malene Norreen, skuespiller

303. Lasse Voss, skuespiller

304. Terese Christensen, Sanger og Musicalperformer

305. Karina Dahl, TeaterpĂŚdagog og dramaturg

306. Johanne Misser, Skuespiller & Musicalperformer

307. Martin Lundholm, lysdesigner & tekniker

308. Mikkel Moltke Hvilsom, Musicalperformer

309. Anne Bjørg Kloster, BA studerende (Teater- og performance studier)

310. Asger Kudahl, lyddesigner og komponist

311. Shahbaz Sarwar, Skuespiller/Manuskriptforfatter/Instruktør/Producer

312. Morten KjĂŚr, Skuespiller

313. Johanne Milland, Skuespiller

314. Nadja Bering Ovesen, Company Manager & Producent

315. Sebastian Sørensen, Skuespiller

316. Lea Nelhorf, Rekvisitør

317. Mira Brandes, Skuespiller

318. Jacob Damsgaard Ditlev, Musicalperformer

319. Marco Høst, Dansekunstner og prøveleder

320. Charlotte Ladefoged, Teaterleder og instruktør

321. Amalie Lynge Lyngesen, BA Teater- og performance studier

322. Søren Lydersen, Lysdesigner, forestillings/turnÊleder, lystekniker

323. Aske Barfoed, lydtekniker

324. Josefine Brink Siem, dramaturg, redaktør og skribent

325. Morten Lindemann Olsen, Musical Performer og Film Producer.

326. Lars Mølsted, Musicalperformer

327. Clara Sofie Bruun, sekretariatsleder i WIFT (Women in Film and TV Danmark)

328. Kirstine Emilie Moses-Jacobsen, Musicalperformer

329. Kirstine Bauning, producent

330. Lars Werner Thomsen, Instruktør & Kunstnerisk leder, Glad Teater.

331. Frida Lea Fugl, dramatiker

332. Thomas Jensen, Musicalperformer

333. Anita Holm, koreograf

334. Mikkel Hansen, Skuespiller

335. Susanne Billeskov, skuespiller

336. Lars Schou, lysdesigner

337. Mads Hjulmand, Skuespiller

338. Frida Marie Reynberg, produktionskoordinator/forestillingsleder

339. Brian Hjulmann, skuespiller

340. Christina Tranholm, Skuespiller og dramatiker

341. Maria Skuladottir, musicalperformer

342. Helene Stauersbøl Eldov, skuespiller

343. Susanne VibĂŚk Svanekier, kapelmester

344. Johanne Riisbjerg Hansen, Dramaturg

345. Sarah Maria Rasmussen, Dramaturg

346. Lotte Bergstrøm, skuespiller

347. Maria Christina Jarltoft, Creative Director

348. Anna Bruus Christensen, Skuespiller

349. Petra Berg Holbek, instruktør

350. Kasper Krassimir, Skuespiller

351. HĂĄvard Magnussen, sanger

352. Bjørn W. Olesen, skuespiller og teaterleder.

353. Cathrine Kronborg Tøt, Koreograf og Musicalperformer

354. Johan Klint Sandberg, instruktør

355. Caroline Anna Dahl JĂłnsdĂłttir, Skuespiller

356. Line Staun Jensen, Musicalperformer

357. Cecilie Ullerup Schmidt, adjunkt, Københavns Universitet

358. Ane Kirk Uhrenholt, Instruktør og koordinator pü Scenekunstnerisk Grundkursus

359. Elisabeth RenĂŠe Foged Sejbak, danser og musicalstuderende

360. Clara Lindstrøm Gleerup, kommunikationsansvarlig

361. DesirÊ Mangaard, skuespiller/ Instruktør.

362. Tanja Hylling Diers, Dramaturg og Ph.D-studerende v. TeaterhĂśgskolan MalmĂś, Lunds 

Universitet

363. Marianne Ninna Philipsen, teaterhistoriker og -arkivar

364. Stine Eva Jørgensen, Instruktør

365. Alberte Jacobsen, Dramaturg

366. Vic Carmen Sonne, Skuespiller

367. Charlotte Bidstrup, Kulturkoordinator og -formidler

368. Miriam KrĂŚpping Mouritsen, Debattør og BA-studerende pĂĽ teater- og 

performancestudier

369. Christian Stenbeck Lund, musicalperformer

370. Linnea Stenbeck Lund, musicalperformer

371. Søren Bredahl, kunstner

372. Bella Norup, skuespiller

373. Martine Lynge Lyngesen, arkitekt

374. Kasper HĂśxenholt Skov Jensen, Teknisk chef & scenemester

375. Amanda Svane, Skuespiller

376. Mette Omann Hansen, skuespiller

377. Tabita Bowers, skuespiller

378. Charlotte Østergaard, kostumedesinger

379. Josephine Ellefsen, musicalperformer og danser

380. Nikolaj Bomberg, Kaospilot

381. Carsten Skov, Musiker/komponist

382. Alexander Clement, skuespiller

383. Balder Nørskov, Lysdesigner

384. Nuka Anarka Lange, rekvisitør

385. Ayshan Qvortrup, Skuespiller

386. Maiken Ellegaard Madsen, Manager

387. Katrine Juliane Krone, Skuepiller

388. Morten Grove Frandsen, operasanger

389. Lasse Frank, teaterleder

390. Ida Bechmann Bjørn, forhuspersonale Aveny-T

391. Oscar Hernåndez Østergaard, Skuespiller og manuskriptforfatter

392. Isabella Lerche, skuespiller

393. Sisse Nielsen Hald, skuespiller

394. Stine StavnskĂŚr Kirk Nielsen, dramaturg

395. Ingeborg Bjarno Thomsen, dramatiker

396. Iris Thomsen, skuespiller

397. Emma Sehested Høeg, Skuespiller

398. Karoline Hamm, Skuespiller

399. Sebastian Cordes, instruktør, forfatter, kunstnerisk leder 

400. Rose Emilie Paaske, producent for teatergruppe

401. Katrine Skjoldelev, instruktørassistent og produktionsassistent

402. Cher Christensen, Regissør.

403. Mogens Rex, Skuespiller

404. Ida Marie Berndt, dramaturg.

405. Kenneth Gall, administrativ leder og producent

406. Torben Dahl, teaterchef

407. Axel Semler, Skuespiller

408. Rasmus Hvilshøj Pedersen, Tekniker

409. Ditte Bichel, Dramaturg

410. Laurits Henriksen, studerende

411. Sebastian Munck Rasmussen, skuespiller

412. Edith Lauglo Bulman-May, specialkonsulent, redaktør og voice-over artist

413. Christian Haagen Birkvang, Musicalperformer

414. Annika Taylor, Instruktør

415. Ann Hølund, Skuespiller

416. Maria SzathmĂĄri, Kostume og Teknik

417. Jasmine Christine Søgaard Gordon, danser

418. Betina Rex, dramaturg & konstitueret kunstnerisk leder

419. Matteo Mikkelsen, Skuespiller

420. Lars Hjøllund, Skuespiller

421. Celine Overgaard Andersson, tidl. produktionsassistent og foyerchef

422. Anna Henriksen, Instruktør

423. Ursula Esmarelda Brage, skuespiller

424. Julie Vejlø, kommunikationschef Nørrebro Teater

425. Gritt Uldall-Jessen, dramatiker og kunstnerisk leder

426. Mikkel HoĂŠ Knudsen, skuespiller

427. Linea Høeg Olsen, Musicalperformer

428. Niklas Kongerslev, musicalperformer

429. Anna Møller Kjeldgaard, Rekvisitør

430. Birgithe Bjerre Holse, skuespiller og forfatter

431. Nemo Skals-henckel, Lydtekniker

432. Thit Aaberg, Skuespiller

433. Nanna Jelsgaard, programplanlĂŚgger

434. Marianne Gonnov Bøgelund, Skuespiller

435. Julie Jensen, Producent

436. Nina Laumann, Kostumier

437. Anna Skanborg, regissør

438. Kitte Wagner, teaterchef

439. Trine Bruun, Forestillingsleder

440. Katja Lotsberg Nilsen, producent

441. Anette StøvelbÌk, Skuespiller

442. Ida Maria BĂŚk, performer/skuespiller

443. Christina Bech, skuespiller

444. Julie Lindell, sanger/vocalcoach

445. Rikke Louise Schjødt, filminstruktør og forfatter

446. Ditte Marie Pedersen, indspilningsleder (tidl. skuespiller)

447. Katrine Jenne, skuespiller og sanger

448. Anna Karlin, BA i Teater- og Performancestudier

449. Kathrine Dyre Rubini, Skuespiller

450. Alexander Mayah Larsen, Skuespiller og dramatiker

451. Jonas Nielsen, Skuespiller

452. Niels Anders Manley, Skuespiller

453. Anuresh Rattan, Skuespiller

454. Fie Nørman Johansson, Drambønkeaturg

455. Signe Weber Nielsen, forestillingsleder

456. Kamilla Bach Mortensen, Instruktør

457. Ulrikke Hermansen, Producent

458. Pernille Rosengren, Komiker og skuespiller

459. Karen Boye, Forestillingsleder

460. Nanna-Karina Schleimann, Komponist og lyddesigner

461. Simon Dam, Skuespiller

462. Marie Gersholm Baktoft - musicalperformer

463. Diego Bønke, Skuespiller

464. Anders Ramløse, Skuespiller

465. Morten Kamuk, scenograf og skuespiller

466. Sara Fusager, Forhusmedarbejder og PBA i Visuel Kommunikation

467. Anne-Maria Dobsa, Producent

468. Maja Munk Johansson, dramaturg og instruktør

469. Nicolai Munksgaard Schmidt, Musicalperformer

470. Heidi C. Nielsen, Skuespiller

471. Rikke Petersen, PR & kommunikation

472. Annemette Pødenphandt, klassisk sanger og performer

473. Jan Tjerrild, skuespiller

474. Rosa Kuhlmann Gehl, Musicalperformer

475. Mette Løjborg-Hansen, Skuespiller

476. Maja Ravn Christiansen, dramaturg

477. Kristoffer Helmuth, Skuespiller

478. Emil Højring, Tekniker

479. Rasmus Braun, Skuespiller

480. Mie Kanø, producent

481. Josephine Grau, Skuespiller

482. Astrid Øye, manuskriptforfatter og dramaturg

483. Cecilie Lassen, balletdanser m.m

484. Simone Zwicky, produktionsassistent og cand.mag. i Teater- og performancestudier

485. Sarah Wegeberg, dramaturg

486. Ingrid Marie Aagaard Dam, BA i Teater- og Performancestudier

487. Karoline Michelsen, producent og administrator

488. Louise Palle Krog-Meyer, producent og forestillingsleder

489. Josephine EgebÌk Hansen, dramaturg // instruktørassistent

490. Anna Fischer Olsen, Teatertekniker

491. Daniella Ottendal Skovgaard, dramaturg

492. Michael Korsholm, Dramaturg

493. Louise Mieritz, Skuespiller

494. Catharina VedkiĂŚr, BA i Teater og Performance Studier og tidl. Dramaturg Assistent.

495. Julie Holmegaard Schade, Musiker

496. Sanne Sol Kristensen, skuespiller

497. Cecilie Kruse, skuespiller

498. Mollie NĂŚss-Schmidt, skuespiller

499. Mette Ovesen, Sceneinstruktør

500. Line Knutzon, dramatiker

501. Nana Parbst, skuespiller

502. Katrine Kraul Ibsen, skuespiller

503. Camilla Maria Jørgensen, skuespiller

504. Oscar Amandus RĂśdsgaard, skuespiller

505. Line Olivia Heibon, skuespiller

506. Emma Nymann, skuespiller

507. Sidsel Nørrelund, Teatertekniker

508. Gustav Andreas Berg, Lyddesigner

509. Anders Leth, Teatertekniker

510. Anders Storm, lydtekniker

511. Nicolai Duckert Perrild, skuespiller

512. Bjørn Ibsen, scenemester

513. Søren Ruby, Skuespiller, Dramatiker og Kunstnerisk leder

514. Sebastian Kloborg, koreograf og danser

515. Adelaide Bentzon, koreograf

516. Sarah Louise Bielenberg, Koreograf

517. Johanne Engbirk, rekvisitør og scenemester

518. Rikke Lund Heinsen, underviser

519. Camilla Schnack Tellefsen, danser og koreograf

520. Pelle Staack, Scenograf

521. Ann-Jette Caron, scenekunstproducent

522. Carla Malling Agger, Skuespiller

523. Anne Barslev, Sceneinstruktør

524. Kaja Kamuk, skuespiller

525. Betina Nydal, Skuespiller

526. Jakob Hasselstrøm, Skuespiller

527. Emilie Srinakron Andersen, tidligere rekvisitør og instruktør-assistent pü Aveny-T

528. Rasmus M. L. Skov, IscenesĂŚtter, performer & dramaturg

529. Sjanne Baun Madsen - Musicalstuderende

530. Mikkel Bedsted, Lystekniker

531. Louise Holst, producent, cand. mag Teater- og Performancestudier

532. Signe Løve Anderskov, artist og producent

533. Kamma Cecilie Hansen, cand. mag Teater- og Performancestudier

534. Christine Fentz, kunstnerisk leder og instruktør

535. Lasse Smed, stuntperformer

536. Rebecca Arthy, Scenograf & dukkemager

537. Thilde Hastrup, skuespiller og dramatiker

538. Rikke Haarbo, Forestillingsleder

539. Carling Talcott-Steenstra, balletdanser

540. Ida Møller Mikkelsen, skuespiller

541. Victoria Koberg, Kommunikationsstuderende og projektleder

542. Laila Skjerning, Kommunikationsansvarlig

543. Helene Ridderberg,

544. Anya Sass, Skuespiller

545. Nanna Sofie Møller Ringbo, Danser

546. Freja Forsman, forestillingsleder

547. Mark Agerskov, musicalperformer

548. Yael Gaathon, scenekunstner

549. Gry Arendse Voss, programplanlĂŚgger

550. Carsten Svendsen, Skuespiller

551. Kaya Matouk, Filmklipper

552. Alberte Alexis Ibsen, Skuespiller

553. Simon Skytte, Kultur IvĂŚrksĂŚtter

554. Aleksandra Laura Lewon, Scenograf

555. Louise Fribo, Sanger

556. Martin Konge, Kapelmester

557. Sarah-Sofie Juellund, Company Manager

558. Ida Hørlyck, Koreograf, Performer, Formidler

559. Iben Skau Vindahl-Roth, Skuespiller

560. Rikke Baes-Carlsen, Producent

561. Maria Hanke, Operasanger

562. Maria Ahrensberg, Skuespiller

563. Sofie Risager Aaby, sufflør og instruktørassistent

564. Jakob Kvist, Lysdesigner

565. Emilie Thit Stilling Netteberg, Producent

566. Line Hesdam, Skuespiller

567. Henriette Varming, fundraiser

568. Mika Sahbaz, Orchestra manager/Produktionsleder

569. Marianne Klint, teaterdirektør

570. Tine Lundsgaard Christensen, souschef

571. Julie Hasseris, Kulturmedarbejder, cand.mag. i Teater- og Performancestudier

572. Sebastian Sergio Tao Fogh, Skuespiller

573. Mille Lindgren-Hansen, Skuespiller

574. Mille Lambert, Musicalperformer

575. Kiki Skovmand, Lyddesigner og komponist

576. Lars Mikkelsen, Skuespiller

577. Mikkel A. Kongstad, Kommunikationschef

578. Angela Heath-Larsen, Skuespiller

579. Mathias Flint, Skuespiller

580. Simone Gottbrecht, Skuespiller

581. Karla Rosendahl, Skuespiller

582. Kasper Møller Rask, Filminstruktør

583. Marcus Hjelmborg, Komponist

584. Bo HĂĽrdell, Skuespiller

585. Thomas Ovesen, Musiker

586. Tine Linneberg, skuespiller

587. Josefine MĂźnster-Swendsen, Skuespiller

588. Henriette BĂŚckmann Knudsen, Skuespiller

589. Mette Marie Fisker, skuespiller

590. Nanna Bøttcher, skuespiller

591. Sarah Fredelund, Arkitekt & lysdesigner

592. Adam Brix, Skuespiller

593. Maria Rossing, Skuespiller

594. Asta BrĂźel Kainz, Skuespiller

595. Susanne Uldall Thyssen, Vocal coach og musicalperformer

596. Solvej Sonne Horn, skuespiller

597. Christina Elisabeth Mørkøre, skuespiller og sanger

598. Thomas Bay, teaterdirektør

599. Niklas Frandsen, skuespiller

600. Mette-Marie Nørlev, Instruktør

601. Amalie LindegĂĽrd, skuespiller

602. Louise Frank iversen, musicalperformer

603. Johannes Linneballe, sanger

604. Ida Kaspersen, teatertekniker

605. Line Weien Hoffmann, Musicalperformer

606. Hannah Oxenvad Svarrer, kulturkonsulent

607. Henriette Devantier, anmelder

608. Laura Kronborg KjĂŚr, skuespiller

609. Caspar Juel Berg, Skuespiller og Dramatiker

610. Camille Hjernøe, instruktørassistent

611. Stephanie hougaard lloyd, skuespiller

612. Daniel Kragh-Jacobsen, Filminstruktør

613. Ulrik Einer Ehrhorn Gutt-Nielsen, Filminstruktør

614. Lise Pleidrup, skuespiller

615. Mia Plantin, Skuespiller

616. Emil Mercedes Baadsgaard, Filminstruktør

617. Laura Madsen, Dramatiker og sceneinstruktør

618. Anna Thea Iven, Teatertekniker.

619. Nathalie Mellbye, Scenograf, instruktør, kommende kunstnerisk leder S/H

620. Frederik Peter Brorson, musicalperformer

621. Pern Rejmers, producerassistent

622. Jorge Cebolinho, lystekniker

623. Søs Uldall-Ekman, Skuespiller

624. Nanna Frank, musikjournalist og kommunikationsmedarbejder

625. Sabrine Pedersen, Skuespiller

626. Pernille Rosendahl, Musiker

627. Lise Westzynthius, musiker

628. Carla Eleonora Feigenberg, Skuespiller

629. Bjørn Rasmussen, forfatter og dramatiker

630. Martin Lyngkvist Findsen, Skuespiller, sanger og stemmecoach

631. Engelina Andrina, sangskriver mm.

632. Fillippa Olivia Lommer, Dramaturg

633. Christopher Lundt Warnke, scenetekniker

634. Maya Kareis Livingstone, Scenograf

635. Mie Rank Brunberg, Komponist, Sanger og Korleder

636. Frederikke Dannemand Erichsen, studerende BA i contemporary dans

637. Ida Johannessen, forhuspersonale, kandidatstuderende pĂĽ Teater- og 

performancestudier

638. Samara Bahrami, producer, performer og sanger

639. Sofie Rosenkilde Hansen, skuespiller og Teater - og Performance studier studerende

640. Johanna Vissing Majgaard, Produktionsleder

641. Bjarne Bergqvist Stendahl, Dramaturg

642. Sofie Walbom - skuespiller

643. Mette Heeno, manuskriptforfatter

644. Rikke Lillevang, musicalperformer

645. Ragna Huse, skuespiller

646. Lars Meldgaard, Musicalperformer

647. Siv Marie T. Fisker, forestillingsleder og forhusansvarlig

648. Fritjof Fuglesang, operasanger

649. Anette Grove Frandsen, Forestillingsleder

650. Anders Bernstorff Nyegaard, Teatertekniker

651. Jesper Bruun, skuespiller

652. Magnus Hjortlund, lysdesigner

653. Mikkel Emil Lynge Nielsen, Musicalperformer

654. Sarah Forchhammer, sanger og vocal coach

655. Anders Valentinus Dam, Teaterleder, skuespiller og dramatiker

656. Nikolaj Dalgaard, skuespiller

657. Emilie Hackenberg Alstrup, administration

658. Yasmin Ben-Kisos, Dramaturg og dramalĂŚrer

659. Malik Grosos, Skuespiller & Multimediedesigner

660. Ditte Arnth, skuespiller

661. Anna-Sofie Uth Juncker, instruktør

662. Henrik Steen, musiker/producer

663. Ruth Rebekka Hansen, danser og koreograf

664. Marie Mourier, Musicalperformer

665. Andrias Høgenni, manuskriptforfatter og instruktør

666. Marie Louise Hansen, Skuespiller og sanger

667. Cecilie Bech Olsen, forestillingsleder

668. Magnus Sjørup, skuespiller

669. Sif Jessen Hymøller, Dukkespiller og kunstnerisk leder

670. Amanda Bruun Robinson, koreograf og danser.

671. Frederik Espenhain, Musicalperformer

672. Malou C Mathilde Norholt, skuespiller

673. Sune Severin Ratleff, Skuespiller

674. Birgitte Hansen, sufflør

675. Magnus Haugaard, Skuespiller

676. Marie Glud, skuespiller

677. Elliott Crosset Hove, Skuespiller

678. Jonathan Sietam, Lydtekniker

679. Astrid BirkebĂŚk RahbĂŚk, Skuespiller

680. Kim Lundsgaard Nielsen, instruktør og skuespiller

681. Hanin Georgis, skuespiller og dramatiker

682. Leiv Arne Kjøllmoen, Teaterleder, Sceneinstruktør

683. Kristoffer Lundberg, sceneinstruktør

684. Jimmy Hansen, Lydtekniker

685. Trine Nadia, Instruktør

686. Anne Mai Slot Vilmann, Producent

687. Ingrid Alering, daglig leder børn- og unge afdeling

688. Mette Sandager, tidligere uddannelsesleder

689. Amina Krohn Membar, Producent og produktionsleder

690. Gry Stokkendahl Dalgas, forfatter

691. Malthe Saunte, skuespiller

692. Rikke Østergaard, musiker

693. Vibe Ulbrandt, musiker

694. Sabrina Ferguen, Instruktør

695. Niels Rahbech, Kapelmester, Arrangør og Komponist

696. David Gehrt, Scenograf

697. Christian Vest Berntsen, tekniker/lysdesigner

698. Sabrina Ruiz, skuespiller og instruktør

699. Andreas Buchtrup Andersen, Skuespiller

700. Kamilla Suvi Reinholdt, skuespiller

701. Arendse Gudmand-Høyer, scenograf og underviser

702. Martin Hylander, skuespiller

703. Christoffer Hvidberg Rønje, Skuespiller

704. Jens Christian Tvilum, Operasanger

705. Gry Lambertsen, kunstnerisk og daglig leder

706. Helle Kirstine Egsgaard, scenograf

707. Zere Celik, Skuespiller

708. Andreas Dittmer, Skuespiller

709. Louise Clausen, manuskriptforfatter og instruktør

710. Dorthe Hansen Carlsen, skuespiller

711. Katinka Bohse Meyer, sanger

712. Karin Grand, tekstforfatter og instruktør

713. Daniel Vendelborg, Musicalperformer

714. Kristine Bidstrup, Instruktør & Manuskriptforfatter

715. Mogens Hagedorn, Instruktør

716. Asmus Mehul Mejdal Larsen, forhuspersonale

717. Andreas Graham, skuespiller

718. Henriette Rostrup, Forfatter

719. Grit D-H Westi, Kgl. Kapel, violinist

720. Ida Jacobsen, lyddesigner

721. Stine Andersen, danser og koreograf

722. Casper Nor Halberg, HøjskolelÌrer fysiodramatik og psykomotorik

723. Cath Borch Jensen, danser og samtidskunstformidler

724. Anne Giver, Regissør

725. Mathias Kanta, Tekniker

726. Magnus Christensen, Skuespiller

727. Dicte Houmøller, Dramatiker

728. Piet Bertelsen, administrativ chef, Teatret Masken

729. Laura Vesti, musicalperformer

730. Marie Paldrup, danser & producent

731. Thomas Elley, filminstruktør

732. Thomas Møller, Kapelmester

733.

734. Jonas Risvig, Filminstruktør

735. Camilla Dayyani, musiker

736. Signe Mehl Pedersen, produktions- og forestillingsleder

737. Connie Tronbjerg, skuespiller

738. Methe Bendix, Instruktør og kunstneriskleder

739. Olivia Mai Scheibye, Production designer

740. Tina Robinson Simonsen, skuespiller

741. Charlotte Amalie Kirkegaard Kehlet, skuespiller

742. Emil Prenter, Skuespiller

743. Julian Thiesgaard Kellerman, Musicalperformer

744. Viktor K Magnusson, produktionsleder

745. Peter Scherrebeck Hansen, koreograf og danser

746. Jakob Åkerlind, skuespiller

747. Claudio Morales skuespiller.

748. Julie Jeziorski, Skuespiller

749. Marie Tafdrup, skuespiller

750. Anne Pelby Christensen, producent

751. Emilie Nordentoft, scenograf

752. Marie Reuther, Skuespiller

753. Gina Marchwinski, skuespiller

754. Michael Nøhr, Kostumier

755. Morten HebsgĂĽrd, skuespiller

756. Kasper Delfort Gattrup, skuespiller

757. Mathias Broe, filminstruktør

758. Ida Buchart, instruktørassistent og BA -studerende i Teater- og performancestudier

759. Line Hvidtfeldt, tidligere regissør og laver nu dokumentarfilm

760. Nønne KK Drewes, filminstruktør

761. Nanna Rossen, Musicalperformer

762. Sidsel Thomassen, kulturformidler

763. Marcus Alexander Roydes, danser og koreograf

764. Jenny Rossander/Lydmor, musiker

765. Birgitte Hald, filmproducent

766. Frederikke Dahl Hansen, skuespiller

767. Mads Koudal, skuespiller

768. Kristine Drewsen, koreograf

769. Natalie Gøttsche Jakobsen, dramaturg, kulturjournalist og 

kommunikationsmedarbejder

770. Simon Kamp, Instruktør

771. Silja Cohn, rekvisitør

772. Gustav Hedemann Christensen, musiker

773. Marie RørbÌk, musiker

774. Søren Bang Jensen, Skuespiller

775. Joachim Ballegaard, Skuespiller/Performer

776. Julie Edsberg Hansen, skuespiller

777. Pelle Sand, komponist & skuespiller

778. Peter Vinding, Skuespiller og Lydtekniker

779. Tobias Asbjørn Weye Hansen, Danser

780. Daniel Eilinarson Kristensen, foyerpersonale og manuskriptforfatter

781. Lars Møller-Mouridsen, Scenetekniker

782. Asta Paludan Johnstad-Møller, performancekunstner og kulturformidler

783. Amalie Maria Nielsen, Filminstruktør

784. Ida Marie Hede, dramatiker

785. Frederikke Kampmann, operasanger

786. Annette Julie Berg, PR- og presseansvarlig

787. Ronja Hage Tange, Production Designer og rekvisitør

788. Laura KjĂŚr Jensen, Skuespiller

789. Kalle Tuborgh Solmer, BA-studerende i Teater-og performancestudier

790. Markus Jonsson Skjalholt, Skuespiller

791. Julie Mørkeberg, anmelder

792. Aragorn Damgaard, skuespiller

793. Thomas Chaanhing, Skuespiller

794. Maria Robstad, producer

795. Tobias Eff Johannessen, Rekvisitør

796. Johanne Holten, instruktør

797. Tanja Birkelund, violinist

798. Laura S. Walters, Dramaturg, Cand.mag. i Teater- og Performancestudier

799. Clara Morild Marckmann, skuespiller

800. Emilie Hjul Sanderhoff, Musicalperformer

801. Andrea Lykke OehlenschlĂŚger, Sanger

802. Helga Rosenfeldt-Olsen, IscenesĂŚtter & performer

803. Mia Lerdam, skuespiller

804. Christoffer Berdal, teaterinstruktør

805. RenĂŠ Benjamin Hansen, skuespiller

806. Søren Knud, Teknisk designer

807. Ramesh Kingsly Premarajah, skuespiller

808. Ida Janku Ravn Homilius, Dramaturg

809. Rasmus Lauritsen, Tv- og MedietilrettelĂŚgger

810. Annie Højer Hviid, Skuespiller

811. Heidi Mortenson, Komponist

812. Ludvig Brygmann, Musiker

813. Thea Boel Gjerum, Musicalperformer

814. Josefine Thornberg Thorsøe, Scenograf

815. Camille Buttingsrud, Filosof & Scenekunstner

816. Jonas Munck Hansen, komponist og musiker

817. Pernille Skovhus Ditlefsen, dramaturg

818. Jens Vinther, skuespiller

819. Josefine Højberg Bitsch, Produktionsleder

820. Sabine Thun, skuespiller

821. Minni Katina Mertens, skuespiller

822. Frederik Thorenfeldt Poulsen, Skuespiller

823. Villads Bugge Bang, Cirkusperformer

824. Mikkel Reenberg, skuespiller og instruktør

825. Sara Broberg JĂśnsson, Sanger

826. Vanessa Nerea MolinĂŠ Petterson; Skuespiller

827. Jesper Frølund Hansen, Teaterleder, producent

828. Nicolaj Dissing Schledermann, Dramatiker

829. Joel Fritzon, Danser

830. Mette Klakstein, Skuespiller

831. Freja Baumann Nielsen, Dramaturg

832. Kristoffer Romlund Kristensen, Teaterfoyermedarbejder

833. Patrick Svaneberg Vejen, Lyddesigner

834. Rasmus Sylvest, Scenetekniker

835. Emma Ethelberg, Udviklingsproducer

836. Dina Fie Lorentzen, Musicalperformer og Koreograf

837. Diluckshan Jeyaratnam, Musicalperformer

838. Carl Emil Amundsen, LydteknikerMaria Theresa Leth Clante, Musiker og performer

839. Tonje Voigt Johannessen, maskør og parykmager

840. Trine Løvlund Bach, Musicalperformer

841. Nina Jensen, billet- og forhusansvarlig

842. Line Winther Olesen, Performer

843. Anna Eline Friis-Rasmussen, Dokumentarinstruktør

844. Rose Munk Heiberg, dirigent & producent

845. Sananda Solaris, Instruktør/ dramatiker

846. Johannes Smed, Komponist og lyddesigner

847. SĂşni Joensen, Lysdesigner

848. Jytte Kvinesdal, Skuespiller

849. Ibbi El Hani, Skuespiller

850. Gina Kippenbroeck, filminstruktør

851. Josefine Exner, Dokumentarinstruktør

852. Helen SteensbÌk Schrøder, teater PR-chef

853. Sif SandbĂŚk, cand. mag. film- og medievidenskab

854. Frederikke S. von Eyben, Instruktør- og forestillingsleder-assistent og BA studerende i 

Teater- og Performancestudier

855. Mads Jannik Holm, OversĂŚtter

856. Anders Sylvest, Produktionsleder

857. Christian Lund Matschofsky, Skuespiller

858. Frederik Lehmann, Tonemester

859. Nazila Kivi, kritiker

860. Emilie Schmidt, Lystekniker

861. Amanda Elizabeth Rischel, Skuespiller

862. Tue Sandlykke, Skuespiller

863. Anneline KĂśhler Juul, Kreativ producent

864. Susanne Danig, producent, leder af BIRCA

865. Mia Jandje Willett - lysdesigner

866. Andrea Stief, instruktør

867. Isabelle Reynaud Sceneinstruktør

868. Nana Bugge Rasmussen, operasanger

869. Luke McQuillan, skuespiller

870. Katja Andreassen, teatertekniker og lysdesigner

871. Emma Kristensen, Skuespiller

872. Christian Otzen , Skuespiller

873. Matilde Holmstrup Andersen, Musicalperformer

874. Mickey Juel PrĂźssing, Musicalperformer

875. Ingeborg Novrup Børch, Operasanger

876. Claes Quaade, Skuespiller og manuskriptforfatter

877. Ditte Ylva Olsen, skuespiller

878. Alvin Olid Bursøe, Skuespiller

879. Louise Lohmann, Sanger, skuespiller, instruktør & coach.

880. Janice Dunn, instruktør

881. Emilie Topp Meyer, Produktionsleder og procesfacilitator

882. Pia Christensen, musikproducer

883. Marie Marschner, skuespiller

884. Natasha Holst BĂźlow, kultur- og kommunikationsrĂĽdgiver

885. Angelique Giroir - Forestillingsleder

886. Helene Kortegaard, dramaturg og koordinator pĂĽ DDSKS

887. Heidi Keller, skuespiller

888. Josephine Vedel Larsen, Scripter

889. Miriam SchĂśn Raagaard, skuespiller og intimkoordibator

890. Magnus Larsson, dirigent

891. Anders Kristian Aamodt, skuespiller

892. Giulio Conversi, tonemester

893. Egil Barclay Høgenni Hansen, Lysdesigner

894. Channie Koksvik, scenograf

895. Folmer Gry Kristensen, skuespiller

896. Manon AcĂŠlie Aase Julskov, PĂĽklĂŚder og studerende

897. Line Nilsson, skuespiller

898. William Kwateng Christoffersen, foyermedarbejder

899. Amalie Aunsbjerg Jørgensen, Kostumier

900. Jonathan Svante Hjorth, Scenograf og Scenem

901. Johan Sarauw, Sceneinstruktør

902. Thomas Bie Westphael, signalør

903. Josefine GlĂŚsel, skuespiller

904. Wittig Poulsen, Instruktørassistent

905. Anders Norddal Jendresen, Tonemester

906. Bue Nielsen, Skuespiller og podcastvĂŚrt

907. Mads-Lucas Aagaard, Skuespiller

908. Eva Damholt. Dramaturg, teaterpĂŚdagog

909. Elisabeth FĂŚrgeby, (studerende) BA i teater og performance studier

910. Siv Øyunn Kjenstad, trommeslager, artist, skuespiller, komponist

911. Laura Nøddelund, Bachelor i Teater- og Performancestudier

912. Luna Brøndal, produktionsleder

913. Betina Grove, Kunstnerisk leder af Teatret st. tv og skuespiller

914. Sofia Fjalland Buhl, musicalperformer

915. Michael Breiner, lysdesigner og underviser

916. Laura Andersen Funder, Dramaturg

917. Mathilde Schjelde, Skuespiller

918. Martin Laurits, Skuespiller

919. Maja Provstgaard, Sminkør

920. Lisa Joan Johansen, Skuespiller

921. Karen Nordentoft, Kulturforsker

922. Marcuz Jess Petersen, Skuespiller

923. Pil Egholm, skuespiller

924. Thomas Jacob Clausen Rønne, skuespiller

925. Mikkel Dyrehave, Musiker

926. Anne Bergfeld, skuespiller

927. Vibeke Zederkof, musicalperformer

928. Anne Rasmussen, stuntkvinde samt teaterbestyrelsesmedlem

929. Josefine Else Larsen, scenograf

930. Emilie Beske, teaterformidler og dramaturg

931. Laura Wildt, musicalperformer

932. Beck Heiberg Koreograf

933. LÌrke Leonora Kolding, Forestillingsleder & regissør

934. Lisbeth Sonne, skuespiller og danser

935. Mia Søndergaard Nielsen, Forestillingsleder

936. Nanna Finding Koppel, Skuespiller

937. Merete Hersvik, danser

938. Sara Line Møller Olsen, Skuespiller

939. Jessica Dinnage, skuespiller

940. Nanna Møller, skuespiller & socialkonsulent

941. Simon Kaarfast, Skuespiller

942. Ane Østergaard, Komponist

943. Mai Ane Pil Siedentopp, komponist

944. Winnie Arnum Handberg, sufflør og regissør

945. Line Rothmann, tekstilkunstner, musiker

946. Jens Schyth Brøndum, Danser og Koreograf

947. Nikoline Due, Danser

948. Jeppe Kaas Vad, Danser

949. Camilla Bergholt, Bachelor, Teater og Performance Studier

950. Anne Katrine Bagai, skrivelĂŚrer og kulturformidler

951. Jon Hoff, Danser

952. Nikoline Grinsted, Dramaturg

953. Christoffer D. Pihl, Scenemester

954. Sasja Tjerrild, Teaterleder

955. Annika AakjĂŚr, sangskriver

956. Ludmilla Faber, skuespiller

957. Line Nørholt, Skuespiller

958. Ivar Myrset Asheim, musiker og komponist

959. Mathias Schwartzbach Pedersen, dramatiker og musiker

960. Anne Balsma, produktionsleder

961. Camille Hertz, skuespiller

962. Emma Hovmøller Buhrkal, Dramaturg

963. Frederikke Dalum, Scenograf

964. Josephine Stokholm, musicalperformer og musikunderviser

965. Miranda Godvil, Skuespiller

966. Jonathan Heegaard Jespersen, Musicalperformer

967. Nanna Stigsdatter Mathiassen, danser

968. Andreas Haglund, danser

969. Rasmus Kragh Hemmingsen, instruktør og BA Dansk studerende

970. Sophie Haagen, sanger

971. Lasse Mouritzen, kreativ producent

972. Marianne Blicher, filminstruktør

973. Rune Nis Klenø, Skuespiller

974. Mathilde BĂŚkmark, skuespiller

975. Peter William Friborg Larsen, Producent

976. Ida Hesseldal Windfeld-Hansen, Produktionskoordinator

977. Nicole Johansen, Produktions- og forestillingsleder

978. Lea Erantis OlskĂŚr Fuglsang, Skuespiller

979. Niels Henning Krag Jensby, forfatter

980. Silje Reichert Aass, cand.mag. i Teater- og Performancestudier

981. Henriette Kudsk Projektleder

982. Laurit Jongejan, Komponist

983. Astrid Marie Vammen ØrsnÌs, Kunstmuseumsarbejder, dramaturg, oplevelsesøkonom

984. Carina Rommerdahl, maskør

985. Rikke Nørgaard, Filminstruktør

986. Nanna Elisabeth Eide, Skuespiller

987. Lise R. Wedding, manuskriptforfatter

988. Mette Kjeldgaard Jensen, Skuespiller

989. Maria Winther Nørgaard, skuespiller

990. Mona Selma Højsted Linderoth, Skuespiller, Sangskriver, Sanger

991. Jens Christian Buskov Lund, skuespiller, manuskriptforfatter

992. Gunvor Ganer Krejberg, forfatter og bestyrelsesmedlem af teater og kulturinstitutioner

993. Marie Qvist, kurator & produktionsleder

994. Nana Nørgaard, musiker

995. Martin Loft, sanger/skuespiller

996. Ellen Stokholm, skuespiller

997. Casper Tornhøj Schärfe - producent, fundraiser, musikchef

998. Marie Nørgaard, skuespiller

999. Helene Kvint, Skuespiller, scenekunstner

1000. Thor Vestergaard, Musicalperformer

1001. Amanda Bach, danser og koreograf

1002. Mille Lehfeldt, skuespiller

1003. Karoline Normann Fløysvik, dramaturg og produktionsleder

1004. Jesper KrĂźger, festivalchef og leder af musikorganisation

1005. Fie Dam Mygind, danser og skuespiller

1006. Sara conijn. Regissør

1007. Gunvor Lind Balslev, Kunstner og instruktør

1008. Sofie Ladegürd Jørgensen, dramaturg

1009. Julie Thalund, skuespiller, scenekunstner

1010. Quim Bigas Bassart, koreograf

1011. Marie Wos, Phd studerende

1012. Cecilie Haugaard Larsen,skuespiller

1013. Katinka Hurvig Møller, instruktør

1014. Benedicte Bevensee Rudolf, Gruppe- og salgskoordinator i teaterbranchen

1015. Martine Francisca Miller, PĂĽklĂŚder og musiker

1016. Joachim Kubel, Skuespiller

1017. Matilde Zeuner, Skuespiller

1018. Katrine Balle, producent og administrator

1019. Julie Hultberg, cand. mag. i Teater- og Performancestudier

1020. Lasse Steen, Skuespiller

1021. Laura Skjoldborg, Skuespiller

1022. Jamina Chelina Green, Skuespiller