Her er fem højdepunkter fra debatten
Ingen af de blå partier tror på, at Mette Frederiksen oprigtigt ønsker en bred regering. Men selv med rødt flertal, vil hun gå efter det, lød det.
De sidste svar fra partilederne er rullet over skærmen. Og nedtællingen til valgstedernes åbning er nu for alvor gået i gang.
Men inden du skal ned at sætte dit kryds, har vi samlet et overblik over nogle af de mest bemærkelsesværdige øjeblikke fra denne valgkamps sidste debat.
En debat, hvor partilederne gik til stålet, som om de ikke havde fire ugers valgkamp i kroppen.
Frederiksens plan blev kaldt "valgflæsk"
Aftenens første tema var velfærdssamfundet og manglen på arbejdskraft, der har fyldt meget i valgkampen.
Flere partier er kommet med udspil, der lægger op til at give nogle faggrupper mere i løn for.
- Det er jo nærmest græske tilstande med alle de løfter, udbrød Liberal Alliances Alex Vanopslagh.
Men særligt Socialdemokratiets forslag om et lønløft til endnu udefinerede faggrupper i den offentlige sektor fik høvl og blev anklaget for at være et brud på den danske model. Det er "valgflæsk", lød det fra flere af partilederne.
- Det er jo mageløst, udbrød statsminister Mette Frederiksen (S), da hun fik ordet.
- Hvis ikke vi anerkender, at løn og arbejdsvilkår er en del af en helhedsløsning, så smuldrer vores velfærdssamfund, og det kan vi ikke være bekendt, sagde hun.
Inger Støjberg (Æ) kæmpede længe for at få ordet og gøre opmærksom på, at både hun og Mette Frederiksen har været beskæftigelsesminister og rejst verden rundt og fortalt om den danske model.
- Derfor synes jeg, det er så underligt og forkert og utroværdigt at komme her fem minutter, før danskerne skal aflevere deres stemmeseddel, og så sige "nogle skal have mere i løn, men vi ved ikke lige hvem", sagde hun.
Hun tilføjede, at hun ikke håber, at Mette Frederiksen spiser sygeplejerskerne af med et honninghjerte. En reference til, at sygeplejersker i 2020 fik et honninghjerte som tak for deres store indsats under coronaepidemien.
- Løkke er en krejler, der har piftet vores cykler
Det private arbejdsmarked var aftenens andet tema. Og her anklagede Lars Løkke Rasmussen (M) regeringens røde støttepartier for at spænde ben for nødvendige reformer.
Han gentog sit mantra om, at der er behov for en regering henover midten bestående af partier, der er klar til at "træde i karakter".
- Det er noget værre vrøvl, Lars Løkke står og siger. Han fremhæver sig selv som den store frelser i dansk politik, indvendte Mai Villadsen fra Enhedslisten og anklagede Løkke for selv at have skabt nogle af problemerne, da han sad for bordenden i Statsministeriet.
- Er du klar til at lægge mandater til reformer, spurgte Lars Løkke.
Det er hun, svarede Mai Villadsen og indvendte, at hun bare er uenig i, at det "altid er dem, der har mindst i vores samfund, det skal gå ud over".
- Jeg føler, at Lars Løkke er sådan en krejler, der har piftet vores cykler og nu prøver at sælge os en meget dyr lapning, sagde hun.
Rwanda-plan får ingen opbakning fra støttepartier
Asylpolitikken splitter rød blok – og i særdeleshed regeringens plan om et udrejsecenter i det centralafrikanske land Rwanda.
Det stod tindrende klart, da de røde partiledere skulle diskutere netop asylpolitik.
Sofie Carsten Nielsen gentog Radikale Venstres standpunkt om, at partiet ikke kan støtte en regering, der arbejder videre med Rwanda-planen.
Det kunne Frie Grønne og Enhedslisten heller ikke, meddelte de.
SF's Pia Olsen Dyhr "tror ikke, det kan lade sig gøre", og hun erklærede sig enig med Sofie Carsten Nielsen i, at der er behov for en europæisk løsning. Men modsat de andre støttepartier afviste hun aldrig kategorisk at støtte en regering, der forsøger at oprette et modtagecenter i Rwanda.
TV 2s Natasja Crone spurgte Mette Frederiksen, hvorfor hun ikke erkender, at det aldrig bliver til noget?
Mette Frederiksen svarede, at det er, fordi "vi bliver nødt til at have styr på, hvor mange mennesker, der kommer hertil. Europa er nødt til at have styr på sin ydre grænse".
Selv med rødt flertal ønsker Mette Frederiksen en bred regering
Og til sidst et tema, der slet ikke er til at komme udenom: Den store bogstavleg. For hvem skal have magten? Og skal det være en bred regering?
Da statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valget, var det med ønsket om en bred regering. Men den køber de borgerlige partier altså ikke.
Jakob Ellemann (V) kaldte det "et bluffnummer". Alex Vanopslagh (LA) mente, at Mette Frederiksen har et "forklaringsproblem". Og Det Konservative Folkepartis statsministerkandidat, Søren Pape Poulsen, udbrød:
- Jeg har simpelthen været for meget til hestemarked i min barndom til at høre på det her snak.
Selv Lars Løkke (M), der har baseret hele sit parti på kampen for en bred regering, tror, at statsministeren kun siger det, fordi hun var nødt til det.
- Jeg er slet ikke i tvivl om, at er der et rødt flertal i morgen, så smutter statsministeren tilbage til sin plan A (en rød regering, red.).
Men Mette Frederiksen fastslog endnu engang, at hun mener det helt alvorligt.
- Ligegyldigt hvordan mandaterne falder ud, så vil vi gå efter at danne en bred regering.
Selv hvis der er et rødt flertal?
- Det sagde jeg på valgkampens første dag, og det står jeg ved.
Det fik Mai Villadsen til at advare Mette Frederiksen om, at hun "begår en gigantisk brøler".
Men Løkke vil stadig ikke svare
Den største joker i valgkampen, nemlig Lars Løkke, vil stadig ikke bekende kulør.
Hans Moderaterne står som kongemager i hver eneste måling. Men helt til sidste partilederdebat fastholdt han altså, at han ikke vil ud med, hvem han vil pege på som statsminister.
Natasja Crone forsøgte at presse Lars Løkke til at svare på, hvem der efter hans mening skal indlede forhandlingerne om at danne en regering. Men den bed han heller ikke på.
- Det skal vi slet ikke snakke om i dag.
Hvorfor ikke? Der er valg i morgen.
- Derfor afstemmer jeg også nøje, hvad jeg siger, sagde Løkke og lod vide, at det stadig er helt åbent og op til de kommende forhandlinger, hvem han ender med at krone.
Valgstederne landet over åbner tirsdag klokken otte.
Følg Folketingsvalget hele dagen her på TV 2 PLAY.