Politik

Simon Kollerup sygemeldt med mavesår

Dan Jørgensen overtager hans ministerium.

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) er sygemeldt midlertidigt.

Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) overtager hans opgaver og er fra i dag fungerende erhvervsminister, oplyser Statsmnisteriet.

- Som følge af, at erhvervsminister Simon Kollerup på grund af sygdom midlertidigt er forhindret i at varetage ledelsen af Erhvervsministeriet, er ledelsen af de under erhvervsministeren hørende opgaver overdraget til klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen, lyder det fra Statsministeriet.

Troede det var et maveonde

På Facebook skriver den 34-årige minister, at han inden jul måtte blive hjemme med, hvad han troede var et maveonde, men som viste sig at være et mavesår.

- Jeg håbede, at jeg kunne være tilbage på fuld kraft igen nu. Men efter anbefaling fra min læge vil jeg være sygemeldt nogle uger endnu. Det er frustrerende (virkelig!) for jeg brænder for at komme tilbage og fortsætte arbejdet med mine kolleger fra alle partier i Folketinget. Men sådan må det desværre være, skriver han.

Simon Kollerup står i spidsen for de forhandlinger om erstatning til minkavlerne, der siden november har kørt i Folketinget.

Kære alle sammen, 2020 blev et år, de færreste af os vil savne. Corona kom til vores land og krævede, at vi ændrede...

Posted by Simon Kollerup on Friday, January 8, 2021