Besserwisserne

Kan du slå Hans Engell, Søs Serup og Troels Mylenberg? Quiz med her

2021 bliver igen et interessant år i dansk politik. Har du lige så meget analyse-kraft som Hans Engell og de andre Besserwissere?

Hvordan vil coronaen forme dansk politik? Hvem bliver Venstres nye næstformand? Og kan politikerne blive enige om et nyt klima-mål for 2025? Kom med dit bud på svarene i sæsonens store Besserwisser-quiz, du kan finde her.

Der er allerede lagt op til et begivenhedsrigt halvår i dansk politik, hvor flere partier ser ud til at skulle skifte på topposterne:

Venstre skal vælge ny næstformand 24. januar, og Alternativet skal finde ny politisk leder 7. februar, mens tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen måske pønser på en slags comeback i dansk politik?

Derudover vil regeringen forsøge at samle flertal på en række interessante politik-områder i det kommende halvår – blandt andet klima, "barnets lov", landbrug og valgløftet om en egentlig velfærdslov – som statsminister Mette Frederiksen bebudede i sin nytårstale.

Hvad med sammensætningen af regeringen?

Pønser statsministeren måske på at foretage en minister-rokade i dette halvår – efter små to år, hvor mange af ministrene har haft travlt med at håndtere coronaen og dens konsekvenser?

2021 tegner til igen til at blive et yderst interessant år i dansk politik – som de politiske analytikere i Besserwisserne fortsat vil analysere og udlægge hver fredag klokken 18.20 på TV 2 NEWS.

25. juni gør vi regnebrættet op og kårer sæsonens Überbesserwisser, der har evnet at få flest point i quizzen.

Quiz endelig med derhjemme. Du kan forsøge at måle dig med Besserwisserne. Og er du den dygtigste af alle quiz-deltagere kan du vinde et års-abonnement på TV 2 PLAY.

God quiz-lyst og godt, politisk nytår!