Politik

Stor fond vil overveje Frank Jensens plads i bestyrelsen

Frank Jensen vil beholde bestyrelsesposter, men hans plads i Rockwool Fonden sættes nu til diskussion.

Rockwool Fonden vil drøfte nu tidligere københavnske overborgmester Frank Jensens fremtid i bestyrelsen.

Det oplyser Rockwool Fonden i en pressemeddelelse.

Meddelelsen kommer, efter at Frank Jensen har meldt sin afgang som overborgmester som følge af en række krænkelsessager. Han har dog sagt, at han vil beholde sine bestyrelsesposter.

Vil blive drøftet snarest

Rockwool Fonden skriver, at man har været meget tilfreds med det arbejde, Frank Jensen har lavet som bestyrelsesmedlem siden 2011.

- De seneste dages udvikling i forhold til Frank Jensens indrømmelser om krænkelser af kvinder, kulminerende med Frank Jensens afgang som henholdsvis overborgmester og næstformand for Socialdemokratiet, har været voldsom at følge.

- Rockwool Fondens bestyrelse vil snarest drøfte Frank Jensens fortsatte tilknytning til Rockwool Fonden, udtaler formand for Rockwool Fondens bestyrelse Merete Eldrup i pressemeddelelsen.

Ud over sin plads i Rockwool Fondens bestyrelse er Frank Jensen bestyrelsesformand for Udbetaling Danmark under pensionsselskabet ATP og medlem af KL's bestyrelse.

Frank Jensen har mandag meldt, at han forlader sine politiske poster, efter kvinder er trådt frem og har berettet om krænkelser fra Jensen.

Han træder samtidig af som næstformand for Socialdemokratiet.