Besserwisserne

Quiz med: Er du skarpere end Besserwisserne fra TV 2 NEWS?

Så er sæsonens Überbesserwisser-quiz klar. Har du lige så meget politisk analysekraft som Hans Engell og de andre Besserwissere?

Vil det lykkes regeringen at sikre en ret for nogle til at gå tidligere på pension? Vil det lykkes de radikale at få opfyldt kravet om et klimamål på 54 procent mindre CO2-udledning i 2025? Og evner SF at få gennemført kravet om et klasseloft på maksimalt 24 elever i folkeskolen?

Det er nogle af spørgsmålene i sæsonens store Überbesserwisser-quiz, hvor du har mulighed for at teste din politiske analyseevner op mod kommentatorerne og de politiske redaktører i NEWS-magasinet 'Besserwisserne'.

Du skal blot svare på sæsonens 15 spørgsmål her - og så bliver det hele afgjort, når sæsonens sidste udsendelse ruller over skærmen 18. december. Her kan den bedste seer sikre sig et årsabonnement på TV 2 PLAY:

'Besserwisserne' kan ses hver fredag klokken 18.20 på TV 2 NEWS frem til årets sidste udsendelse. Programmerne kan også ses TV 2 PLAY.