Wammen erstatter syg Mette Frederiksen i tv-debat med partiledere

TV2 Østjylland logo
I samarbejde med TV2 Østjylland

Mette Frederiksen meddelte tidligere tirsdag, at hun er for syg til at deltage i en debat med statsministeren, som skal foregå tirsdag aften.

Det bliver Socialdemokratiets Nicolai Wammen fra Aarhus, der tirsdag aften skal debattere med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og de andre partiledere.

Det siger han til TV2 Østjylland.

Socialdemokratiets formand og statsministerkandidat, Mette Frederiksen, meddelte tidligere, at hun på grund af sygdom ikke kunne deltage i en planlagt pensionsdebat med Lars Løkke Rasmussen, som skulle foregå tirsdag aften i TV 2 Nyhederne klokken 19.

Efter valgudskrivelsen skal der i stedet afholdes to partilederdebatter på henholdsvis DR og TV 2, og her vil Nicolai Wammen altså deltage i stedet for Mette Frederiksen.

Nicolai Wammen vil sammen med de andre partiledere være at se på DR1 klokken 19 til 20 og på TV2 fra klokken 20.50.

DR vil afholde debatten på Christiansborg, mens TV2 sender live fra Hovedbanegården i København.

Nicolai Wammen skulle egentlig have deltaget i en anden valgdebat tirsdag. Nemlig en valgdebat på Aarhus Universitet, som TV2 ØSTJYLLAND arrangerer.

Her skulle han stå over for en anden østjysk folketingskandidat, miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre.

Hvem der erstatter Nicolai Wammen i den østjyske debat, er endnu ikke på plads. Valgdebatten finder sted klokken 19.45 i Stakladen på Aarhus Universitet.