Kom med til valgfolkemøde hos TV 2 i Odense

TV 2 inviterer til valgfolkemøde på Kvægtorvet under valgkampen.

Flere tusinde danskere inviteres nu til politisk valgdebat på TV 2s hovedsæde Kvægtorvet i det centrale Odense 19. maj – og du kan tilmelde dig her.

Her vil TV 2 over en god lang – forhåbentlig varm – forårssøndag lægge hus til debatter om både folketingsvalget og EP-valget med toppolitikere, kandidater og ildsjæle.

Debat, humor og satire

I løbet af Valgfolkemøde på TV 2 gennemføres omkring 100 indslag, arrangementer og debatter, blandt andet om sundhed, klima, integration, pension, offentlig transport, brexit, Europa-politik samt partileder-stafetter.

Der bliver også plads til humor og satire i sessions som ’Blå Blokterapi’, ’Rød Blokterapi’, ’Politisk Parterapi’, ’Citatquiz’ og ’Jeg har aldrig’.Foruden TV 2s arrangementer - under medvirken af værter som Anders Breinholt, Poul Erik Skammelsen, Anne Vig, Janni Pedersen, Charlotte Beder, Lasse Sjørslev, Troels Mylenberg, Søren Lippert, Søs Marie Serup, Miriam Zesler og mange flere - gennemfører TV 2 Regionerne, Altinget, Radio24syv og Fyens Stiftstidende debatter.

Gæsterne på Valgfolkemødet kan møde alle de opstillingsberettigede partier og deres toppolitikere.

Partierne vil byde gæsterne indenfor i hver deres parti-garage, og alle partier er ligeledes vært for et arrangement i 'Det politiske værksted'.

- Vi ser frem til, at flere tusinde engagerede danskere mødes til politiske diskussioner på Kvægtorvet midt i en valgkamp til to valg, som bliver både uforudsigelige og spændende. Vi glæder os meget til at lægge rammer til en debat, der bliver præget af nærvær, dialog og det personlige møde mellem vælgere og politikere – den klassiske, demokratiske samtale uden filter, siger TV 2s valggeneral, Ulla Pors Nielsen, der er chef for TV 2 NEWS og TV 2 Event.

En festlig folkelig dag

Valgfolkemødet på Kvægtorvet gennemføres med konsulentbistand fra Foreningen Folkemødet, der står bag Folkemødet på Bornholm.

Mødet bliver dagen igennem dækket intenst på alle TV 2s platforme - det vil sige TV 2, TV 2 News, TV 2 Play, TV2.DK og de otte TV 2 Regioner.

- Valgfolkemødet bliver det mest konkrete og direkte udtryk for den demokratiske kontrakt, som vi medier altid skal opfylde i en valgkamp, så danskerne kan stemme på et oplyst grundlag. Alle TV 2 Regioner brænder for sammen med TV 2 at gøre denne søndag på Kvægtorvet i Odense spændende og underholdende for hele landet – og fra hele landet. Vi glæder os, for det bliver en festlig, folkelig dag for hele byen, hele Fyn – og hele Danmark, siger direktør Esben Seerup, TV 2/Fyn.

Kom gratis med

Valgfolkemødet 19. maj åbner klokken 9 og varer hele 10 timer. Det er gratis at deltage, og man kan enten løse billet til de første fem timer eller de sidste.

Klokken 20 er der ’Topmøde’ i ’Højlunds Forsamlingshus’ direkte fra TV 2 fra Kvægtorvet, hvor valgets topkandidater Lars Løkke Rasmussen (V) og Mette Frederiksen (S) mødes til politisk duel. Cecilie Beck leder debatten, mens NEWS-vært Gertrud Højlund inddrager publikum i diskussionerne. Også her er det muligt at få billet.

Adgang er som nævnt gratis, men tilmelding er nødvendig af hensyn til bespisning og sikkerhedsmæssige forhold.