Ældreminister Thyra Frank genopstiller ikke

Ældreministeren skriver, at hendes tid som minister har "kostet nogle knubs undervejs".

Ældreminister Thyra Frank fra Liberal Alliance meddeler på Facebook, at hun ikke genopstiller ved folketingsvalget 5. juni.

- Alting har sin tid, og efter grundige overvejelser har jeg besluttet, at jeg ikke stiller op til det kommende folketingsvalg, lyder det i opslaget. Thyra Frank har været ældreminister siden 28. november 2016, hvor Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti gik ind i regeringen sammen med Venstre.

Thyra Frank skriver videre, at hendes tid som minister har været "ualmindeligt spændende", men det har ikke altid været nogen dans på roser.

- Det har bestemt også været udfordrende og kostet nogle knubs undervejs, men det er åbenbart en del af dét at være i politik.

Thyra Frank er uddannet sygeplejerske og har taget en diplomuddannelse i ledelse. Hun har tidligere været forstander for et plejehjem på Frederiksberg. Hun blev valgt ind i Folketinget i 2011, men opnåede ikke genvalg i 2015. Året efter gjorde hun comeback i politik, da hun blev tildelt posten som ældreminister.

Den afgående minister skriver afslutningsvis, at hun ikke ønsker at uddybe sin beslutning for nuværende.