BLOG: Dansk Folkeparti solgte vælgerne katten i sækken

16x9
Mette Thiesen. Foto: Nye Borgerlige

BLOG: Peter Skaarup frygter, at vælgerne køber katten i sækken hos Nye Borgerlige. Det undrer mig, for vi er helt åbne om og stolte af vores politik.

Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti undrer sig på sin TV2-blog over, hvornår vi i Nye Borgerlige for alvor åbner op for posen af politik. Skaarup er bange for, at vælgerne risikerer at købe katten i sækken. Det undrer mig egentlig, for vores politik ligger frit tilgængeligt på www.nyeborgerlige.dk. Vi er helt åbne om – og stolte af vores politik. Jeg vil alligevel give Skaarup et svar, for enten har han ikke sat sig ind i tingene, eller også har han været inde på vores hjemmeside og alligevel misforstået noget. Det går ikke.

Skaarup har helt ret i, at vores politik mildest talt er noget underbelyst. Det skyldes, at medierne helst vil berette om vores udlændingepolitik. Derfor er det glædeligt hver gang, vi får mulighed for at fortælle om vores politik på andre områder.

Nye Borgerlige er et borgerligt parti – modsat Dansk Folkeparti

I Nye Borgerlige vil vi ikke skære ned på danskernes velfærd. Vi vil i stedet helt fjerne udlændinges ret til forsørgelse. Retten til offentlig forsørgelse vil vi nemlig knytte til det danske statsborgerskab. Dansk Folkeparti har reelt haft magten i Danmark i 13 af de seneste 17 år. Derfor kan det undre, at vi stadig har så massive problemer med udlændinge, der ikke forsørger sig selv.

Det er helt korrekt, at vi vil give danskerne mere personlig frihed og sænke og fjerne en række skatter og afgifter. Vi er nemlig et borgerligt parti. Det var Dansk Folkeparti også engang, før partiet rykkede sig så langt til venstre, at vælgerne nu ikke ved, om partiet endegyldigt skifter til rød blok efter valget. Det er godt, at danskerne med Nye Borgerlige til næste valg endelig har mulighed for at stemme på et borgerligt parti med en stram udlændingepolitik.

Nye Borgerlige vil sikre alle danskere velfærd

Lavere og færre skatter og afgifter vil give danskerne flere pengene mellem hænderne. Det skaber vækst og velstand, som vil polstre vores økonomi til også at kunne levere en høj velfærd for fremtidige generationer. Der, hvor vi vil skære ned på det offentlige forbrug, er på de kolde DJØF-hænder, som er blevet ansat i hobevis på Dansk Folkepartis vagt.

Vi vil nedlægge jobcentrene. Vi synes nemlig, det en uværdig måde, politikerne behandler vores syge medmennesker på i Danmark. Hvis man er for syg til at arbejde, skal man ikke piskes rundt i systemet på landets jobcentre. Så skal man have en førtidspension, der er baseret på en lægefaglig vurdering – ikke på baggrund af mavefornemmelsen hos en sagsbehandler eller en DJØF’ers excel-ark. Hvis man kan arbejde, skal man selvfølgelig det. Kan man ikke det, skal man kunne leve et værdigt liv i økonomisk tryghed. Også her har Dansk Folkeparti svigtet en masse danskere.

Vi vil også reformere udligningssystemet. Det er nemlig et bureaukratisk monster, der skævvrider Danmark. Derfor bør det erstattes med et nyt, retfærdigt og enkelt system, der sikrer grundlaget for velfærd i alle kommuner – samtidig med, at kommunerne kan konkurrere med hinanden.

Skolen skal være folkets – ikke politikernes

Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Derfor har jeg været med til at udvikle vores skolepolitik. Den elsker jeg at fortælle om, for når jeg gør det, er reaktionerne meget positive. Vi vil ligestille folkeskoler og friskoler. Pengene skal fortsat følge det enkelte barn. Skolerne skal igen være folkets – ikke politikernes.

Vi vil have tilliden tilbage til fagpersonerne, hvor skolerne selv tilrettelægger undervisningen – så længe det er forankret i danske værdier, sprog, kultur, frisind og demokrati. Kort sagt skal kommuner fremover ikke drive skoler – men de skal have tilsynspligt. Vi skylder de dygtige lærere og ledere og de engagerede forældre at give dem rammerne til at skabe den bedste skole – til gavn for børnene. De rammer er ikke til stede nu. Det vil de blive med Nye Borgerliges politik.

Selvfølgelig kunne Dansk Folkeparti have sat Løkke stolen for døren

Siden starten af 00’erne har Dansk Folkeparti tudet danskerne ørerne fulde af, at de får mere indflydelse ved ikke at gå i regering. Dansk Folkeparti har fortalt stolpe op og stolpe ned om, hvor magtfulde de er. Derfor undrer det mig, at Skaarup skriver, at Dansk Folkeparti på ingen måde kunne få Lars Løkke Rasmussen til at lukke grænserne og erklære et totalt asylstop, da migranter vandrede ind i Danmark i 2015.

Løkke var blevet statsminister igen få måneder forinden, hvor samtlige partier i den såkaldt blå blok i valgkampen lovede en straksopbremsning på asylområdet. Selvfølgelig ville Løkke ikke miste statsministerposten så hurtigt efter – og da slet ikke på noget, han rent faktisk havde lovet vælgerne. Han ville have klappet hælene sammen og adlydt Dansk Folkeparti. Men Dansk Folkeparti gav ingen ordre til Løkke, og derfor er det et sørgeligt faktum, at Dansk Folkeparti svigtede.

På Folkemødet på Bornholm i 2017 sagde Skaarup da også i en debat med min partiformand, Pernille Vermund, at de tænkte på et rigtig godt valg for Dansk Folkeparti fremfor at tænke på, hvad den manglende ordre fremover vil give af udfordringer i Danmark.

Ufravigelige krav er vores kontrakt til vælgerne

Skaarup stiller sig uforstående over for vores tre ufravigelige krav. Det er egentlig naturligt nok, for Skaarup er jo den type politiker, der har tilbragt næsten hele sit voksenliv på Christiansborg. Derfor irriterer det forståeligt nok, når der er nogle, der vil bryde hyggen og stille krav.

Ultimative krav er Christiansborg-snak. Det er der, hvor man klatrer højt op i træet og falder ned igen med et brag, når man ser forlygterne på en ministerbil. Vores ufravigelige krav er derimod vores kontrakt til de vælgere, der stemmer på os. Det er vores lovning på, at vi står fast på, at vi kun peger på den statsministerkandidat, der vil indfri vores tre ufravigelige krav:

- Totalt asylstop

- Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom

- Udlændinge skal forsørge sig selv

Vælgerne har krav på politikere, der holder, hvad de lover. Politikere, der ikke sælger dem katten i sækken. I Nye Borgerlige er vi en bevægelse af almindelige mennesker, der siger, hvad vi mener, og mener, hvad vi siger. Hvis du stemmer, som du plejer, får du mere af det samme. Jeg vil anbefale dig at prøve noget nyt. Sæt dit kryds ved Nye Borgerlige.