BLOG: Politikerne holder danskerne for nar

16x9
Mette Thiesen. Foto: Nye Borgerlige

BLOG: Tre sager har på det seneste igen bevist, at politikerne kender meget lidt til virkeligheden.

Konstant forsøger de at sælge små lappeløsninger som store sejre. Det er ingen hemmelighed, at mange af folketingsmedlemmerne ikke har haft et rigtigt arbejde, før de trådte ind bag Christiansborgs tykke mure. Flere af dem er endda kommet derind direkte fra universitetet.

Jeg har egentlig altid undret mig over, om deres manglende virkelighedsfornemmelse skyldes, at de ikke lytter til danskerne, eller om de er magtarrogante. Det ved de nok bedst selv.

Konventioner må aldrig stå over danskernes tryghed

”Danmark er nu blevet endnu mere trygt”, skrev justitsminister, Søren Pape, på sin Facebook, da den terrordømte, Said Mansour, endelig blev udvist af Danmark. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde over justitsministerens naive opslag.

Det er mere end glædeligt, at regeringen efter 10 år(!) endelig tog sig sammen til at smide terroristen ud, men det gør bestemt ikke, at danskernes tryghed er kommet tilbage. Regeringen lader jo fortsat forældede konventioner stå over hensynet til danskernes sikkerhed. Politikerne holder simpelthen os danskere for nar, når de vil have, at vi skal lave stående klapsalve over denne engangsforestilling.

Politikerne sidder på hænderne

Selvsamme Søren Pape var vred, da han for nylig kunne læse i Berlingske, at det er en nedfældet strategi fra højeste sted i Hizb ut-Tahrir, at medlemmerne i Danmark skal bekæmpe muslimers integration i samfundet. Desværre er justitsministerens vrede for det meste kun ord – der handles sjældent hårdt fra den kant.

I flere år har jeg forsøgt at råbe politikerne på Christiansborg op om den store trussel ved Hizb ut-Tahrir. Jeg har gjort opmærksom på, at de ofte uddeler løbesedler i boligområder med budskaber om, at muslimer skal modarbejde det danske samfund. Jeg har gjort opmærksom på, at et medlem af den skadelige organisation er formand for en boligforening i Nivå. Politikerne er fortsat med at sidde på hænderne.

Paradigmeskiftet er det rene fup

Da Dansk Folkeparti inden jul indgik finanslovsaftale med regeringen, blev danskerne tudet ørerne fulde af, at den ville løse dansk udlændingepolitik. Det lyder jo godt, men hvis man kradsede lidt i overfladen på det massive spinapparat, kunne man hurtigt se, at det desværre ikke var virkeligheden. Der var intet asylstop. Der var intet krav om, at udlændinge skal forsørge sig selv. Dansk Folkepartis og regeringens aftale forhindrer heller ikke kriminelle udlændinge i fortsat at blive i Danmark.

Dansk Folkeparti og regeringen jublede over øen, Lindholm, så man nærmest troede, Danmark havde vundet EM i fodbold igen. Med regelmæssig færgefart fra øen til Kalvehave flyttes problemerne dog blot fra Bording til en anden lille by i Danmark. Politikerne gjorde meget ud af at forklare, at færgen ville sejle så sjældent som muligt, og at billetpriserne vil blive høje. Nu kan Berlingske så berette om et regeringsnotat, der fortæller, at færgen fra Lindholm vil sejle flere gange dagligt, og der endda vil være økonomisk støtte til de kriminelle udviste, der ikke selv har råd til billetten. Endnu et eksempel på, at politikerne holderne danskerne for nar.

Stem på liste D – for Danmark

Det skal være slut med, at politikerne holder os danskere for nar. Derfor er Nye Borgerlige opstået. Vi er en bevægelse af almindelige mennesker, der til daglig passer vores arbejde som eksempelvis skolelærer, ingeniør, sygeplejerske, arkitekt og politimand. Men vi har fået nok af politikernes svigt. Vi vil ind på Christiansborg for at få styr på Danmark. Vi peger på den statsministerkandidat, der vil indfri vores tre ufravigelige krav:

- Totalt asylstop

- Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom

- Udlændinge skal forsørge sig selv

Det er det, der skal til for at løse udlændingepolitikken fra bunden. Politikerne skal simpelthen sættes stolen for døren. Hvis du stemmer, som du plejer, får du mere af det samme. Jeg vil anbefale dig at prøve noget nyt. Sæt dit kryds ved Nye Borgerlige, så vi kan få vores frie og trygge Danmark tilbage.